Închide meniul

România – Islanda 0-0 | „Este dezamăgire mare!” Florin Tănase a dezvăluit coşmarul care l-a urmărit pe Mirel Rădoi: „Îşi dorea pentru noi să nu trăim clipele pe care le-a trăit dânsul”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 noiembrie 2021, 0:03

România – Islanda 0-0 | „Este dezamăgire mare! Florin Tănase a dezvăluit coşmarul care l-a urmărit pe Mirel Rădoi: „Îşi dorea pentru noi să nu trăim clipele pe care le-a trăit dânsul

Florin Tănase

Profimedia

Florin Tănase a fost unul dintre cei mai activi jucători de la echipa naţională. Căpitanul celor de la FCSB a spus că România a avut ghinion pentru că nu a câştigat partida cu Islanda şi spune că speră la o minune în Macedonia de Nord. Florin Tănase a dezvăluit şi care este momentul care l-a marcat pe Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Islanda 0-0 | Florin Tănase mai speră la locul al doilea

Ne-a lipsit ceea ce aveam nevoie, cel mai mult: golul. Am avut neşansă la acele situaţii pe care le-am avut. În a doua repriză am avut bara lui Ianis Hagi. Meritam victoria. Dacă nici în aceste momente nu îţşi doreşti victoria, atunci când? Pun se seama neşansei acest egal. Mai vem şanse. Dacă Islanda se va apăra la fel cu Macedonia de Nord, iar ei vor avea neşansa pe care am avut-o noi, atunci se va termina 0-0.

Am vorbit despre acest meci, este dezamăgire mare, îşi dorea pentru noi să nu trăim clipele pe care le-a trăit dânsul la meciul cu Danemarca. În Liechetenstein trebuie să câştigăm. Trebuie să sperăm într-un rezultat favorabil în Macedonia de Nord. Calificarea s-a pierdut, dacă se va pierde, şi în această seară, dar şi la meciul din Armenia. Naţionala este în creştere, avem un fotbal destul de bun, cu ocazii destule„, a spus Florin Tănase la Pro TV.

România – Islanda 0-0 | Ciprian Marica a răbufnit. I-a cerut demisia lui Mirel Rădoi

Ciprian Marica i-a cerut demisia lui Mirel Rădoi, după egalul cu Islanda.

Vorbeam de lucrurile negative pe care le sesizam înaintea partidei. În principal selecţionerul care a zis că pleacă. Să plece acum, de ce să mai stea? Dacă suntem bărbaţi! Ce înseamnă o declaraţie aruncată în neant. Eram la mâna noastră. Am avut şansa în mână, a depins de noi. Uite că ni le facem singuri. E un dezastru!

Reclamă

Teoretic mai avem o şansă, dar nu mai suntem la mâna noastră. Nu am văzut determinare, nu am văzut ambiţie. Foarte puţin, previzibil. E circ în tot ceea ce înseamnă Federaţie„, a răbufnit Ciprian Marica la Pro TV după România – Islanda 0-0.

Cum arată clasamentul în grupa J

Clasament grupa J
Clasamentul din grupa României
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 Lamia – PAOK LIVE VIDEO (17:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera Vezi toate știrile
Citește și