Închide meniul

România – Islanda 0-0 | „Ne cerem scuze, nu meritam să câştigăm!” Nicolae Stanciu, în depresie după egalul cu islandezii: „Nu suntem suficienţi de buni în aceste meciuri!”

Antena Sport Publicat: 12 noiembrie 2021, 0:22

Reclamă
România – Islanda 0-0 | „Ne cerem scuze, nu meritam să câştigăm! Nicolae Stanciu, în depresie după egalul cu islandezii: „Nu suntem suficienţi de buni în aceste meciuri!

Nicolae Stanciu, în depresie după egalul cu Islanda

Profimedia

Nicolae Stanciu a fost extrem de dezamăgit după ce România a ajuns la mâna rezultatelor pentru a prinde locul al doilea. Tricolorii au nevoie ca Macedonia de Nord să nu câştige partida cu Islanda, din ultima etapă din grupa J.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu cred că vreunul dintre noi poate să explice în cuvinte ceea ce simțim în momentul de față. Dacă nu am reușit să câștigăm în această seară, înseamnă că nu am meritat s-o facem. Nu cred că ne-am ridicat la miza acestei partide, din păcate. Vreau să le cerem scuze celor de acasă și celor care au văzut acest meci, pentru că nu am putut să le facem o bucurie.

Mai e un meci de jucat, vom merge în Liechtenstein să câștigăm. Dacă nu vom reuși să fim pe locul doi, cu siguranță calificarea s-a pierdut astăzi, pentru că depindeam doar de noi și nu am reușit să câștigăm”, a spus Nicolae Stanciu, după România – Islanda 0-0.

România – Islanda 0-0 | Nicolae Stanciu: „În aceste meciuri nu suntem suficienţi de buni”

Nicolae Stanciu crede că naţionala României are o problemă în meciurile cu miză. În cazul unei victorii, România avea prima şansă pentru a ocupa locul al doilea.

„Nu a fost presiune, nu ne-a interesat, nu ne-am uitat să vedem cât e scorul acolo. Depindeam doar de noi, ne-am antrenat bine. Din păcate, cum am zis, nu am făcut un joc bun ca echipă și asta ne-a costat.

Reclamă

Se pare că în aceste meciuri poate nu suntem suficienți de buni, habar n-am. La fel s-a întâmplat și în Islanda, când am pierdut barajul pentru EURO, acum iar la un meci decisiv, nu am reușit să câștigăm și să depindem doar de noi.

A vorbit Mister, nu pot să zic ce s-a vorbit în vestiar. A vorbit de meci, mai avem meciul de duminică și după vom vedea cum va fi”, a mai spus Stanciu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și