Închide meniul

România – Islanda 0-0 | „Ne cerem scuze, nu meritam să câştigăm!” Nicolae Stanciu, în depresie după egalul cu islandezii: „Nu suntem suficienţi de buni în aceste meciuri!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 noiembrie 2021, 0:22

România – Islanda 0-0 | „Ne cerem scuze, nu meritam să câştigăm! Nicolae Stanciu, în depresie după egalul cu islandezii: „Nu suntem suficienţi de buni în aceste meciuri!

Nicolae Stanciu, în depresie după egalul cu Islanda

Profimedia

Nicolae Stanciu a fost extrem de dezamăgit după ce România a ajuns la mâna rezultatelor pentru a prinde locul al doilea. Tricolorii au nevoie ca Macedonia de Nord să nu câştige partida cu Islanda, din ultima etapă din grupa J.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu cred că vreunul dintre noi poate să explice în cuvinte ceea ce simțim în momentul de față. Dacă nu am reușit să câștigăm în această seară, înseamnă că nu am meritat s-o facem. Nu cred că ne-am ridicat la miza acestei partide, din păcate. Vreau să le cerem scuze celor de acasă și celor care au văzut acest meci, pentru că nu am putut să le facem o bucurie.

Mai e un meci de jucat, vom merge în Liechtenstein să câștigăm. Dacă nu vom reuși să fim pe locul doi, cu siguranță calificarea s-a pierdut astăzi, pentru că depindeam doar de noi și nu am reușit să câștigăm”, a spus Nicolae Stanciu, după România – Islanda 0-0.

Citește și:

România – Islanda 0-0 | Nicolae Stanciu: „În aceste meciuri nu suntem suficienţi de buni”

Nicolae Stanciu crede că naţionala României are o problemă în meciurile cu miză. În cazul unei victorii, România avea prima şansă pentru a ocupa locul al doilea.

„Nu a fost presiune, nu ne-a interesat, nu ne-am uitat să vedem cât e scorul acolo. Depindeam doar de noi, ne-am antrenat bine. Din păcate, cum am zis, nu am făcut un joc bun ca echipă și asta ne-a costat.

Reclamă

Se pare că în aceste meciuri poate nu suntem suficienți de buni, habar n-am. La fel s-a întâmplat și în Islanda, când am pierdut barajul pentru EURO, acum iar la un meci decisiv, nu am reușit să câștigăm și să depindem doar de noi.

A vorbit Mister, nu pot să zic ce s-a vorbit în vestiar. A vorbit de meci, mai avem meciul de duminică și după vom vedea cum va fi”, a mai spus Stanciu.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și