Închide meniul

România – Islanda 0-0 | Florin Prunea l-a distrus pe Mirel Rădoi. „Ce e circul ăsta? N-a avem selecționer de 6 ani!” Decizia care l-a scos din sărite

Alexandru Ivan Publicat: 12 noiembrie 2021, 9:22

Reclamă
România – Islanda 0-0 | Florin Prunea l-a distrus pe Mirel Rădoi. „Ce e circul ăsta? N-a avem selecționer de 6 ani! Decizia care l-a scos din sărite

Florin Prunea l-a distrus pe Mirel Rădoi

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Florin Prunea și-a ieșit din minți după meciul din Ghencea. Fostul portar al „Generației de Aur” l-a făcut praf pe selecționerul Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea l-a distrus pe Mirel Rădoi: „Ce e circul ăsta?”

Prunea s-a enervat cel mai mult pentru că Rădoi l-a lăsat pe bancă pe Andrei Ivan, poate singurul atacant din lotul României care traversează o formă bună. Ales jucătorul lunii octombrie în Liga 1, Ivan a înscris 8 goluri în acest campionat intern.

Neașteptat pentru toată lumea, nu își puneau mari speranțe. O partidă incredibilă ce a făcut și Macedonia în Armenia! Nu cred că vor face greșeala pe care am făcut-o noi, sincer. Echipă solidă, Armenia n-a avut nicio șansă. Ne-am făcut singuri viața grea.

Am dominat, trebuia să câștigăm. Greșeală mare netitularizarea lui Ivan. Am văzut o delăsare a jucătorilor după anunțul lui Mirel. Va fi aproape imposibil.

Nu pot să înțeleg, suntem nebuni cu toții! Avem cel mai în formă jucător român, Ivan de la Craiova, și tu nu-l bagi să joace?! Nu avem selecționer, nu am avut în ultimii șase ani, este inadmisibil așa ceva! Aveam nevoie de circ, ce e circul ăsta? Să se apuce de muncă!”, a spus Florin Prunea, potrivit prosport.ro.

Reclamă

România – Islanda 0-0. Tricolorii nu mai sunt la mâna lor pentru calificarea la baraj

Tricolorii nu au reușit să câștige marele meci din Ghencea și nu mai sunt la mâna lor pentru calificarea la baraj. România a început curajos meciul cu Islanda. Cea mai mare ocazie a tricolorilor a venit de la Florin Tănase, care a deviat pe spate la un corner, dar în drumul balonului s-a aflat, neinspirat, Alin Toșca, care a trimis mingea peste poartă.

Au ratat și islandezii ocaziile lor în prima repriză. Cea mai mare a avut-o decarul Gudmundson, care a șutat puțin pe lângă poarta lui Niță după ce l-a fentat pe Cicâldău.

Islanda a început mai tare repriza a doua și a ratat o ocazie mare la un corner, când Ianis Hagi a respins mingea chiar de pe linia porții. Același Ianis Hagi a fost protagonistul celei mai mari ocazii a meciului, în minutul 85, când a șutat în bară, de la distanță.

Reclamă 4 / 0/3

După 0-0 cu Islanda, România nu mai este la mâna ei pentru calificarea la baraj. Tot azi, Macedonia de Nord a învins Armenia cu 5-0. Asta înseamnă că tricolorii au nevoie de o victorie la scor cu Liechtenstein, în timp ce Islanda trebuie să încurce Macedonia în ultima etapă.

Ultima etapă programează, la 14 noiembrie, partidele Liechtenstein – Romania, Armenia – Germania şi Macedonia de Nord – Islanda, toate de la ora 19.00.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și