Închide meniul

România – Islanda 0-0 | Florin Prunea l-a distrus pe Mirel Rădoi. „Ce e circul ăsta? N-a avem selecționer de 6 ani!” Decizia care l-a scos din sărite

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 noiembrie 2021, 9:22

România – Islanda 0-0 | Florin Prunea l-a distrus pe Mirel Rădoi. „Ce e circul ăsta? N-a avem selecționer de 6 ani! Decizia care l-a scos din sărite

Florin Prunea l-a distrus pe Mirel Rădoi

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Florin Prunea și-a ieșit din minți după meciul din Ghencea. Fostul portar al „Generației de Aur” l-a făcut praf pe selecționerul Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea l-a distrus pe Mirel Rădoi: „Ce e circul ăsta?”

Prunea s-a enervat cel mai mult pentru că Rădoi l-a lăsat pe bancă pe Andrei Ivan, poate singurul atacant din lotul României care traversează o formă bună. Ales jucătorul lunii octombrie în Liga 1, Ivan a înscris 8 goluri în acest campionat intern.

Neașteptat pentru toată lumea, nu își puneau mari speranțe. O partidă incredibilă ce a făcut și Macedonia în Armenia! Nu cred că vor face greșeala pe care am făcut-o noi, sincer. Echipă solidă, Armenia n-a avut nicio șansă. Ne-am făcut singuri viața grea.

Am dominat, trebuia să câștigăm. Greșeală mare netitularizarea lui Ivan. Am văzut o delăsare a jucătorilor după anunțul lui Mirel. Va fi aproape imposibil.

Nu pot să înțeleg, suntem nebuni cu toții! Avem cel mai în formă jucător român, Ivan de la Craiova, și tu nu-l bagi să joace?! Nu avem selecționer, nu am avut în ultimii șase ani, este inadmisibil așa ceva! Aveam nevoie de circ, ce e circul ăsta? Să se apuce de muncă!”, a spus Florin Prunea, potrivit prosport.ro.

Reclamă

România – Islanda 0-0. Tricolorii nu mai sunt la mâna lor pentru calificarea la baraj

Tricolorii nu au reușit să câștige marele meci din Ghencea și nu mai sunt la mâna lor pentru calificarea la baraj. România a început curajos meciul cu Islanda. Cea mai mare ocazie a tricolorilor a venit de la Florin Tănase, care a deviat pe spate la un corner, dar în drumul balonului s-a aflat, neinspirat, Alin Toșca, care a trimis mingea peste poartă.

Au ratat și islandezii ocaziile lor în prima repriză. Cea mai mare a avut-o decarul Gudmundson, care a șutat puțin pe lângă poarta lui Niță după ce l-a fentat pe Cicâldău.

Islanda a început mai tare repriza a doua și a ratat o ocazie mare la un corner, când Ianis Hagi a respins mingea chiar de pe linia porții. Același Ianis Hagi a fost protagonistul celei mai mari ocazii a meciului, în minutul 85, când a șutat în bară, de la distanță.

Reclamă 4 / 0/3

După 0-0 cu Islanda, România nu mai este la mâna ei pentru calificarea la baraj. Tot azi, Macedonia de Nord a învins Armenia cu 5-0. Asta înseamnă că tricolorii au nevoie de o victorie la scor cu Liechtenstein, în timp ce Islanda trebuie să încurce Macedonia în ultima etapă.

Ultima etapă programează, la 14 noiembrie, partidele Liechtenstein – Romania, Armenia – Germania şi Macedonia de Nord – Islanda, toate de la ora 19.00.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și