Închide meniul

Radu Drăgușin și Octavian Popescu, colegi de cameră la naționala U21. Detalii neștiute despre relația dintre „perla” lui FCSB și jucătorul lui Juventus

Alexandru Ivan Publicat: 12 noiembrie 2021, 13:08

Reclamă
Radu Drăgușin și Octavian Popescu, colegi de cameră la naționala U21. Detalii neștiute despre relația dintre „perla lui FCSB și jucătorul lui Juventus

Drăgușin și Popescu, prieteni la naționala U21

FRF TV

Radu Drăgușin și Octavian Popescu s-au cunoscut la Regal Sport București, în urmă cu mai mulți ani. Au crescut împreună, după care au luat-o pe căi diferite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin și Octavian Popescu, cei mai buni prieteni de la naționala U21

Drăgușin avea să ajungă la juniorii lui Juventus, în 2018, în timp ce „Tavi” era luat de Universitatea Craiova, echipă ce l-a lăsat să plece liber la FCSB.

„Noi ne-am cunoscut atunci când am fost la Regal Sport, nu mai știu dacă Tavi sau eu am fost primul, mi se pare că am venit eu și după câteva luni au venit el, Perianu, Auraș, mai mulți colegi de ai noștri. Asta acum 5-6 ani cred. De atunci am creat așa o prietenie mai strânsă care încă este între noi”, a spus Radu Drăgușin, pentru FRF TV.

În prezent, Drăgușin este împrumutat de Juventus la Sampdoria, echipă pentru care a bifat deja 4 meciuri în Serie A. De cealaltă parte, Octavian Popescu a devenit titular incontestabil la FCSB și e cea mai mare speranță a lui Gigi Becali pentru un nou „tun financiar”.

Reclamă

Galatasaray l-a vrut şi în vară pe Octavian Popescu

Gigi Becali nu vrea să îl vândă în acest moment pe Octavian Popescu, chiar dacă turcii au scris despre interesul lui Galatasaray pentru mijlocaşul de la FCSB. „Trebuie să iau pe el 50 de milioane de euro”, anunţă finaţatorul roş-albaştrilor.

„Nu vând nimic, nu mă interesează vânzări, nimic, nimic, nimic. Tavi Popescu trebuie să stea doi-trei ani ca să iau pe el 30-40-50 de milioane. Cât o fi, vom vedea”, a spus Gigi Becali.

Despre interesul lui Fatih Terim pentru Octavian Popescu a mai amintit presa din Turcia şi în finalul lunii august, după ce Cicâldău şi Moruţan semnaseră deja. Patronul vicecampioanei României nu a stat pe gânduri şi a anunţat că îl lasă să plece pentru 15 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera Vezi toate știrile
Citește și