Închide meniul

Radu Drăgușin și Octavian Popescu, colegi de cameră la naționala U21. Detalii neștiute despre relația dintre „perla” lui FCSB și jucătorul lui Juventus

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 noiembrie 2021, 13:08

Radu Drăgușin și Octavian Popescu, colegi de cameră la naționala U21. Detalii neștiute despre relația dintre „perla lui FCSB și jucătorul lui Juventus

Drăgușin și Popescu, prieteni la naționala U21

FRF TV

Radu Drăgușin și Octavian Popescu s-au cunoscut la Regal Sport București, în urmă cu mai mulți ani. Au crescut împreună, după care au luat-o pe căi diferite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin și Octavian Popescu, cei mai buni prieteni de la naționala U21

Drăgușin avea să ajungă la juniorii lui Juventus, în 2018, în timp ce „Tavi” era luat de Universitatea Craiova, echipă ce l-a lăsat să plece liber la FCSB.

„Noi ne-am cunoscut atunci când am fost la Regal Sport, nu mai știu dacă Tavi sau eu am fost primul, mi se pare că am venit eu și după câteva luni au venit el, Perianu, Auraș, mai mulți colegi de ai noștri. Asta acum 5-6 ani cred. De atunci am creat așa o prietenie mai strânsă care încă este între noi”, a spus Radu Drăgușin, pentru FRF TV.

În prezent, Drăgușin este împrumutat de Juventus la Sampdoria, echipă pentru care a bifat deja 4 meciuri în Serie A. De cealaltă parte, Octavian Popescu a devenit titular incontestabil la FCSB și e cea mai mare speranță a lui Gigi Becali pentru un nou „tun financiar”.

Reclamă

Galatasaray l-a vrut şi în vară pe Octavian Popescu

Gigi Becali nu vrea să îl vândă în acest moment pe Octavian Popescu, chiar dacă turcii au scris despre interesul lui Galatasaray pentru mijlocaşul de la FCSB. „Trebuie să iau pe el 50 de milioane de euro”, anunţă finaţatorul roş-albaştrilor.

„Nu vând nimic, nu mă interesează vânzări, nimic, nimic, nimic. Tavi Popescu trebuie să stea doi-trei ani ca să iau pe el 30-40-50 de milioane. Cât o fi, vom vedea”, a spus Gigi Becali.

Despre interesul lui Fatih Terim pentru Octavian Popescu a mai amintit presa din Turcia şi în finalul lunii august, după ce Cicâldău şi Moruţan semnaseră deja. Patronul vicecampioanei României nu a stat pe gânduri şi a anunţat că îl lasă să plece pentru 15 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și