Închide meniul

”A devenit un antrenor foarte bun!” Anghel Iordănescu face scut în jurul lui Mirel Rădoi: ”Eu nu-l dădeam afară! Îi făceam un nou contract!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 noiembrie 2021, 18:30

”A devenit un antrenor foarte bun!” Anghel Iordănescu face scut în jurul lui Mirel Rădoi: ”Eu nu-l dădeam afară! Îi făceam un nou contract!”

Andorra - România LIVE VIDEO | "Ar putea Denis Alibec să devină golgheterul naţionalei?" Răspunsul dat de Anghel Iordănescu

Anghel Iordănescu/ Profimedia

Anghel Iordănescu face scut în jurul lui Mirel Rădoi

”Tata Puiu” este de părere că Federația Română de Fotbal ar trebui să îi prelungească contractul lui Mirel Rădoi. Anghel Iordănescu are încredere deplină în Mirel Rădoi, deși consideră că a greșit când și-a anunțat plecarea de la echipa națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Dacă el a făcut o greșeală nepermisă să anunțe încă de acum o lună jumătate că după cele două meciuri va pleca… din punctul meu de vedere s-a greșit. Atunci când au discutat, trebuiau să discute de un pachet.

Contractul să fi fost prelungit automat dacă se ajunge la baraj. Știu că cel puțin din punctul meu de vedere, cam așa îmi făcea Mircea Sandu mie. Dacă nu mă calificam la sfârșitul jocurilor din grupă, eram PA. Dacă mă calificam, continuam.

Dacă eram președintele FRF, dar nu sunt și nu voi fi, eu nu-l dădeam afară pe Rădoi. Nici măcar în situația asta. Eu îi făceam un contract nou. În momentul de față, Rădoi este omul care a dus acești jucători tineri la echipa națională, a lucrat cu toți.

Este singurul în momentul de față care cunoaște exact tot ce mișcă în fotbalul românesc. Dacă era disponibil Gică Hagi sau Dan Petrescu, mă mai gândeam. În momentul de față aș merge cu Mirel Rădoi. Abia acum a devenit un antrenor foarte bun”, a declarat Anghel Iordănescu pentru digisport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica sare în apărarea lui Mirel Rădoi

Mihai Stoica a pus la zid contestatarii lui Mirel Rădoi. Managerul general de la FCSB este de părere că selecționerul a fost criticat pe nedrept după România – Islanda 0-0.

Ăștia care zic că a greșit și d-aia s-a făcut egal vor să credem că, la cornere, Toșca îi zicea lui Tase “frate, dar și Mirel ăsta, cum să zici că pleci… uite, nu mă pot concentra la această lovitură de colț care simt că va fi executată excelent pe scurt și o vei devia…” 

Așa e când unii vorbesc doar ca să se audă vorbind. Logica pentru ei e ca suportul pentru tacâmuri. Îl ai, nu-l ai, tot le folosești. În schimb, contează ce mănânci.  Doar că nu pentru toți”, a transmis Mihai Stoica pe rețelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și