Închide meniul

”Mihai Stoichiță face convocările și schimbările din tribună!” Dezvăluiri uluitoare după episodul din Ghencea: ”E foarte răzbunător!”

Reclamă

Publicat: 12 noiembrie 2021, 18:52

”Mihai Stoichiță face convocările și schimbările din tribună!” Dezvăluiri uluitoare după episodul din Ghencea: ”E foarte răzbunător!”

Mihai Stoichiță i-a luat apărarea lui Nicuşor Bancu

Profimedia

Dezvăluiri uluitoare despre Mihai Stoichiță

Legendarul Helmuth Duckadam a explicat că meciul România – Islanda 0-0 nu a fost singurul în care Mihai Stoichiță a dat indicații. Ba mai mult, ”Eroul de la Sevilla” crede că directorul tehnic al FRF face și convocările, dar și schimbările la meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Oficialii să dea indicații? Pe undeva, e omenește să faci asta, dar când e stadionul plin. Când e gol, se aude orice indicație. Eu am mai spus despre Mihai Stochiță. Din păcate, FRF cunoaște acest lucru și pe nimeni nu interesează, pentru că convocările le face domnul Stoichiță.

Nu la echipa mare, ci la echipele de juniori. Și pe lângă tactică și ce mai face el, ce este mai grav este că el face și schimbările din tribună. Mai avem cunoștințe din astea. Nu știu dacă la U21, la Bratu sau la altă echipă, mai este și U20, mai este și U19, la toate.

Deci a făcut schimbări din tribună, în gura mare, am spus-o și nu vreau să dau nume, pentru că unii mai au de suferit din asta, pentru că el e foarte răzbunător în unele momente. Deci nu e prima dată. Domnul Stoichiță se implică foarte mult, dar dacă asta este hotărârea FRF, noi nu avem ce face.

Deci nu e la prima ieșire. E cunoscută. Domnul Stoichiță a răspuns atunci când am zis treaba asta și a zis cum a zis și acum, că el vrea să ajute. În momentul când se face schimbarea și tu strigi din tribună, cei de lângă tine aud. Și antrenorul a făcut schimbarea, da. În privat, vă spun și unde și când și ce”, a spus Helmut Duckadam pentru digisport.ro.

Reclamă

Reacția lui Mihai Stoichiță, după atacul lui Mirel Rădoi: „Am strigat și eu, că striga toată lumea!”

Visul tricolorilor, de a ajunge la Mondial, s-a năruit, în mare măsură, în Ghencea. România a remizat cu Islanda, scor 0-0, iar acum are nevoie de ajutorul adversarilor de aseară pentru a prinde un loc de baraj. După meci a izbucnit un scandal între Mirel Rădoi și Mihai Stoichiță.

„Am strigat şi eu, că striga toată lumea. „Hai, acum, să urcăm! Să dăm gol!” Toată lumea în jurul meu striga. Ce indicaţii să dai, măi? La sfârșitul meciului, când le spui haideţi acum, să urcăm?

Astea au fost indicaţiile, încurajări: „Hai, hai peste ei!” Înregistrarea probabil o să arate multe indicaţíi din tribună. Nu de la mine, de la mulţi alţii care strigau.

Reclamă 4 / 0/3

M-am dus în cabină după meci. Am felicitat băieţii, chiar și pe Mirel. L-am strâns în braţe şi i-am zis că n-am jucat rău. N-am finalizat, asta e!„, a spus Stoichiță, conform telekomsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și