Închide meniul

OFICIAL | Dani Alves, primul transfer din ”era Xavi” la FC Barcelona! Legendarul fotbalist a revenit cu ambiții mari pe Camp Nou

Dragoș Vasile Publicat: 12 noiembrie 2021, 22:45 / Actualizat: 13 noiembrie 2021, 0:43

Reclamă
OFICIAL | Dani Alves, primul transfer din ”era Xavi” la FC Barcelona! Legendarul fotbalist a revenit cu ambiții mari pe Camp Nou

Dani Alves, primul transfer din ”era Xavi” la FC Barcelona

Profimedia

Dani Alves, primul transfer din ”era Xavi” la FC Barcelona

FC Barcelona a anunțat revenirea lui Dani Alves pe Camp Nou. Legendarul fotbalist a fost chemat de Xavi pentru a pune capăt crizei de la gruparea blaugrana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Afecțiunea, dragostea și respectul meu pentru acest club sunt mult prea mari. Cred în continuare că pot contribui oriunde, cu atât mai mult la Barcelona, întrucât se bazează pe un număr mare de jucători tineri”, spunea recent marele fotbalist.

Pe postul de fundaș dreapta, catalanii îi mai au pe Sergino Dest, Oscar Mingueza și Sergi Roberto.

Dani Alves a scris istorie la FC Barcelona

Dani Alves a semnat din postura de jucător liber de contract cu Barcelona. Ultima dată, brazilianul a jucat la Sao Paolo. Catalanii l-au adus încă de pe acum pe veteranul de 38 de ani, dar pentru a-l putea folosi sunt nevoiți să mai aștepte până în luna ianuarie, când se deschide fereastra de transferuri.

Reclamă

Se va alătura echipei până la finalul sezonului. Brazilianul va veni la antrenamente săptămâna viitoare, dar nu va avea drept de joc până în luna ianuarie. Clubul va anunța toate detaliile la prezentarea jucătorului„, se anunță în comunicatul Barcelonei.

8 ani a jucat Dani Alves la Barcelona, în perioada 2008-2016. Brazilianul are aproape 400 de meciuri pentru echipa blaugrana, alături de care a cucerit șase titluri în La Liga și trei trofee UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo Vezi toate știrile
Citește și