Închide meniul

Marius Șumudică are telefonul închis pentru Burleanu și Stoichiță. „Nu sunt pregătit să fiu selecționer”. Cine crede că ar putea să-l înlocuiască pe Mirel Rădoi

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 noiembrie 2021, 8:19

Reclamă
Marius Șumudică are telefonul închis pentru Burleanu și Stoichiță. „Nu sunt pregătit să fiu selecționer. Cine crede că ar putea să-l înlocuiască pe Mirel Rădoi

Marius Șumudică nu ia în calcul să devină selecționerul României

Profimediaimages

Conducătorii Federației au asigurat că nu au un plan B, dar au apărut deja câteva nume de posibili selecționeri. Marius Șumudică nu ia în calcul să ajungă pe banca primei reprezentative. Este sigur că nici măcar nu va fi sunat de conducătorii fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică nu visează la postul lui Mirel Rădoi

Antrenorul turcilor de la Yeni Malatyaspor se gândește la două reveniri importante în funcția de selecționer al României. O altă posibilă opțiune ar fi chiar antrenorul cu care a fost înlocuit la CFR Cluj, Dan Petrescu.

Nu se pune problema să vin! Nu sunt pregătit să fiu selecţioner. Sunt antrenori mai în vogă, cu rezultate. Ladislau Boloni, Dan Petrescu și Gică Hagi sunt antrenori care au rezultate şi pot să vină.

Numele meu nu cred că este vehiculat. Mă uitam şi astăzi pe un site, erau 7 antrenori enumeraţi, iar eu căzusem de pe lista aia. Atunci, nu iau in calcul. Eu mă gândesc la ce am de făcut acolo, în Turcia. Trebuie să scap echipa de la retrogradare„, a declarat Marius Șumudică la plecarea din țară.

Pe lista scurtă ar fi putut fi și Cosmin Olăroiu, dar acesta nu a mai așteptat și fost anunțat la Al Sharjah FC.

Reclamă

Cosmin Olăroiu merge pe mâna lui Mirel Rădoi

Eu sper că el să continue pentru că el cunoaște cel mai bine echipa, cunoaște jucătorii pe care i-a promovat de la echipa de tineret.

Ar fi cel mai important ca el să rămână, cunoaște cel mai bine lotul asta. Echipa a ajuns la un nivel foarte bun și cred că e cel mai indicat el, nu eu!”, a transmis Cosmin Olăroiu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și