Închide meniul

Marius Șumudică are telefonul închis pentru Burleanu și Stoichiță. „Nu sunt pregătit să fiu selecționer”. Cine crede că ar putea să-l înlocuiască pe Mirel Rădoi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 noiembrie 2021, 8:19

Marius Șumudică are telefonul închis pentru Burleanu și Stoichiță. „Nu sunt pregătit să fiu selecționer. Cine crede că ar putea să-l înlocuiască pe Mirel Rădoi

Marius Șumudică nu ia în calcul să devină selecționerul României

Profimediaimages

Conducătorii Federației au asigurat că nu au un plan B, dar au apărut deja câteva nume de posibili selecționeri. Marius Șumudică nu ia în calcul să ajungă pe banca primei reprezentative. Este sigur că nici măcar nu va fi sunat de conducătorii fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică nu visează la postul lui Mirel Rădoi

Antrenorul turcilor de la Yeni Malatyaspor se gândește la două reveniri importante în funcția de selecționer al României. O altă posibilă opțiune ar fi chiar antrenorul cu care a fost înlocuit la CFR Cluj, Dan Petrescu.

Nu se pune problema să vin! Nu sunt pregătit să fiu selecţioner. Sunt antrenori mai în vogă, cu rezultate. Ladislau Boloni, Dan Petrescu și Gică Hagi sunt antrenori care au rezultate şi pot să vină.

Numele meu nu cred că este vehiculat. Mă uitam şi astăzi pe un site, erau 7 antrenori enumeraţi, iar eu căzusem de pe lista aia. Atunci, nu iau in calcul. Eu mă gândesc la ce am de făcut acolo, în Turcia. Trebuie să scap echipa de la retrogradare„, a declarat Marius Șumudică la plecarea din țară.

Citește și:

Pe lista scurtă ar fi putut fi și Cosmin Olăroiu, dar acesta nu a mai așteptat și fost anunțat la Al Sharjah FC.

Reclamă

Cosmin Olăroiu merge pe mâna lui Mirel Rădoi

Eu sper că el să continue pentru că el cunoaște cel mai bine echipa, cunoaște jucătorii pe care i-a promovat de la echipa de tineret.

Ar fi cel mai important ca el să rămână, cunoaște cel mai bine lotul asta. Echipa a ajuns la un nivel foarte bun și cred că e cel mai indicat el, nu eu!”, a transmis Cosmin Olăroiu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și