Închide meniul
BREAKING NEWS

Scandal la FCSB! „Mi s-a propus încetarea colaborării”. Edi Iordănescu dă cărţile pe faţă şi îl avertizează pe Gigi Becali

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 noiembrie 2021, 22:40

Scandal la FCSB! „Mi s-a propus încetarea colaborării. Edi Iordănescu dă cărţile pe faţă şi îl avertizează pe Gigi Becali

Ce i-a făcut Gigi Becali lui Edi Iordănescu

Colaj Hepta

Ultimele ieşiri publice ale lui Gigi Becali l-au scos din sărite pe antrenorul celor de la FCSB, Edi Iordănescu. Tehnicianul vicecampioanei a ieşit la rampă şi a dezvăluit ce s-a întâmplat la club în ultimele zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal între Edi Iordănescu şi Gigi Becali

Edi Iordănescu dezvăluie ce l-a nemulţumit pe Gigi Becali şi îl atacă dur pe patronul celor de la FCSB. E aproape convins că va pleca de la echipă cât de curând. „Mi s-a propus din partea clubului/patronului încetarea de comun acord a colaborării. Din ce am înţeles calitatea jocului reprezintă nemulţumirea patronului. Feeling-ul meu este ca domnia sa doreşte să se ocupe personal în exclusivitate de echipă. Este dreptul dânsului, chiar daca pentru mine este dezamăgitor, fiindcă am fost adus cu insistenţe şi promisiuni şi am venit din calitatea de antrenor campion al României. Pentru echipă şi suporteri, pentru mine şi stafful meu, pentru cariera mea, eu nu doresc această despărţire. Nu am venit pentru 3 luni, dar ţinând cont de faptul că nu rezultatele primează în evaluarea mea şi a muncii mele, totul pare lipsit de speranţă şi fără perspectivă. Ultimul lucru pe care îl doresc este să sufere echipa din cauza acestei situatii.

Edi Iordănescu nu vrea să plece de la FCSB

În condiţiile astea răspund public acestei propuneri şi spun ca nu doresc sa-mi dau acordul pentru încetarea colaborării decât într-un singur caz. Încetarea unilaterală din partea clubului, achitarea clauzei de reziliere pentru ca patronul a spus oricum că asta nu este o problemă, iar eu promit că a doua zi după ce acei bani au intrat în contul meu, toţi vor fi direcţionaţi către donaţii, cu acte doveditoare. Vor merge către copii şi oameni în vârstă. Nu am venit pentru bani, am venit pentru clubul pe care il iubesc si daca acum nu joaca spectaculos echipa, probabil juca mai bine inainte cu Karagandy sau Rapid.

Dacă nici aceasta solutie nu este acceptată, atunci îl rog să recunoască public că nu mă mai doreste pentru că vrea să decida tot la echipă şi nu are legatură cu rezultatele şi putem înceta colaborarea. Sunt antrenor tânăr, încă la inceput de drum, îmi doresc să merg să antrenez în viitor în strainatate şi macar in acest fel pot explica celor care ma intreaba de ce am plecat dupa numai 3 luni si dupa un parcurs aproape perfect. Ps. Orice se va intampla, garantez ca nu o sa zic nici macar un cuvant urat de club, de patron sau de locul si oamenii unde si cu care am muncit, asa cum am procedat peste tot unde am activat”, a scris Edi Iordănescu pe facebook.

Edi Iordănescu, avertisment pentru Gigi Becali

Mai mult, acesta îl anunţă pe Gigi Becali că atâta timp cât va fi la FCSB tot ce ţine de echipă va fi decăs de către antrenor. „Cat voi fi antrenorul echipei, deciziile tehnice in vor apartine in exclusivitate, nu pt ca eu sunt stapan pe banii cuiva, ci pt ca sunt antrenor profesionist si pt ca asa ne-a fost intelegerea, dar daca continuam sa ne analizam in presa problemele si sa cream tensiuni, nu facem decat sa compromitem sansele pt obiectiv si sa generam tensiuni inutile. Nu am venit sa iau locul nimanui pe scena, ci sa antrenez echipa”, a mai spus antrenorul vicecampioanei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și