Închide meniul
BREAKING NEWS

Scandal la FCSB! „Mi s-a propus încetarea colaborării”. Edi Iordănescu dă cărţile pe faţă şi îl avertizează pe Gigi Becali

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 noiembrie 2021, 22:40

Scandal la FCSB! „Mi s-a propus încetarea colaborării. Edi Iordănescu dă cărţile pe faţă şi îl avertizează pe Gigi Becali

Ce i-a făcut Gigi Becali lui Edi Iordănescu

Colaj Hepta

  • Scandal la FCSB
  • Edi Iordănescu dă cărţile pe faţă şi îl avertizează pe Gigi Becali

Ultimele ieşiri publice ale lui Gigi Becali l-au scos din sărite pe antrenorul celor de la FCSB, Edi Iordănescu. Tehnicianul vicecampioanei a ieşit la rampă şi a dezvăluit ce s-a întâmplat la club în ultimele zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal între Edi Iordănescu şi Gigi Becali

Edi Iordănescu dezvăluie ce l-a nemulţumit pe Gigi Becali şi îl atacă dur pe patronul celor de la FCSB. E aproape convins că va pleca de la echipă cât de curând. „Mi s-a propus din partea clubului/patronului încetarea de comun acord a colaborării. Din ce am înţeles calitatea jocului reprezintă nemulţumirea patronului. Feeling-ul meu este ca domnia sa doreşte să se ocupe personal în exclusivitate de echipă. Este dreptul dânsului, chiar daca pentru mine este dezamăgitor, fiindcă am fost adus cu insistenţe şi promisiuni şi am venit din calitatea de antrenor campion al României. Pentru echipă şi suporteri, pentru mine şi stafful meu, pentru cariera mea, eu nu doresc această despărţire. Nu am venit pentru 3 luni, dar ţinând cont de faptul că nu rezultatele primează în evaluarea mea şi a muncii mele, totul pare lipsit de speranţă şi fără perspectivă. Ultimul lucru pe care îl doresc este să sufere echipa din cauza acestei situatii.

Edi Iordănescu nu vrea să plece de la FCSB

În condiţiile astea răspund public acestei propuneri şi spun ca nu doresc sa-mi dau acordul pentru încetarea colaborării decât într-un singur caz. Încetarea unilaterală din partea clubului, achitarea clauzei de reziliere pentru ca patronul a spus oricum că asta nu este o problemă, iar eu promit că a doua zi după ce acei bani au intrat în contul meu, toţi vor fi direcţionaţi către donaţii, cu acte doveditoare. Vor merge către copii şi oameni în vârstă. Nu am venit pentru bani, am venit pentru clubul pe care il iubesc si daca acum nu joaca spectaculos echipa, probabil juca mai bine inainte cu Karagandy sau Rapid.

Reclamă

Dacă nici aceasta solutie nu este acceptată, atunci îl rog să recunoască public că nu mă mai doreste pentru că vrea să decida tot la echipă şi nu are legatură cu rezultatele şi putem înceta colaborarea. Sunt antrenor tânăr, încă la inceput de drum, îmi doresc să merg să antrenez în viitor în strainatate şi macar in acest fel pot explica celor care ma intreaba de ce am plecat dupa numai 3 luni si dupa un parcurs aproape perfect. Ps. Orice se va intampla, garantez ca nu o sa zic nici macar un cuvant urat de club, de patron sau de locul si oamenii unde si cu care am muncit, asa cum am procedat peste tot unde am activat”, a scris Edi Iordănescu pe facebook.

Edi Iordănescu, avertisment pentru Gigi Becali

Mai mult, acesta îl anunţă pe Gigi Becali că atâta timp cât va fi la FCSB tot ce ţine de echipă va fi decăs de către antrenor. „Cat voi fi antrenorul echipei, deciziile tehnice in vor apartine in exclusivitate, nu pt ca eu sunt stapan pe banii cuiva, ci pt ca sunt antrenor profesionist si pt ca asa ne-a fost intelegerea, dar daca continuam sa ne analizam in presa problemele si sa cream tensiuni, nu facem decat sa compromitem sansele pt obiectiv si sa generam tensiuni inutile. Nu am venit sa iau locul nimanui pe scena, ci sa antrenez echipa”, a mai spus antrenorul vicecampioanei.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională
Liga 1 • 13:58
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!”
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!