Închide meniul

Franța, calificată la Campionatul Mondial din 2022! Ce echipe au obținut biletele pentru competiția din Qatar + Calculele în toate grupele

Dragoș Vasile Publicat: 13 noiembrie 2021, 23:56

Reclamă
Franța, calificată la Campionatul Mondial din 2022! Ce echipe au obținut biletele pentru competiția din Qatar + Calculele în toate grupele

Franța s-a calificat la Campionatul Mondial din 2022

Profimedia

Ce echipe s-au calificat la Campionatul Mondial din 2022

După rezultatele din această seară, Franța și Belgia au obținut biletele pentru competiția din Qatar. Germania și Danemarca sunt calificate și ele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grupa A: Portugalia și Serbia vor stabili primele două locuri după confruntarea directă din ultima partidă. În acest moment, lusitanii sunt pe primul loc, cu 17 puncte, în timp ce sârbii ocupă poziția secundă, tot cu 17 puncte.

Grupa B: La fel ca în Grupa A, Spania și Suedia vor stabili primele două locuri în urma meciului direct din ultima partidă. Ibericii sunt pe primul loc, cu 16 puncte, în timp ce suedezii ocupă poziția secundă, cu 15 puncte.

Grupa C: Ultima etapă va stabili echipa care merge direct la CM 2022 și cea care merge la baraj. Italia este pe primul loc, cu 15 puncte, în timp ce Elveția este pe poziția secundă, tot cu 15 puncte.

Reclamă

Grupa D: Franța este calificată la Campionatul Mondial din 2022. Campioana en-titre și-a asigurat prezența după victoria clară din meciul cu Kazahstan, scor 8-0. De partea cealaltă, poziția de baraj este disputată de două echipe: Ucraina și Finlanda.

Grupa E: Belgia este calificată la Campionatul Mondial din 2022. După 7 etape, belgienii au obținut biletele pentru competiția din Qatar. Cehia și Țara Galilor se lupă pentru locul de baraj.

Grupa F: Danemarca este calificată matematic la Campionatul Mondial din 2022. De partea cealaltă, Scoția va merge la baraj.

Reclamă 4 / 0/3

Grupa G: Olanda, Turcia și Norvegia se luptă pentru locul direct care duce la Campionatul Mondial din 2022.

Grupa H: Rusia și Croația vor stabili cine merge direct la Campionatul Mondial din 2022 în meciul direct din ultima etapă. Rușii sunt pe primul loc, cu 22 de puncte, în timp ce croații sunt pe poziția secundă, cu 20 de puncte.

Grupa I: Anglia are șanse mari să ajungă la Campionatul Mondial din 2022, cu 23 de puncte. Polonia se luptă pentru barajul care duce turneul final din Qatar.

Grupa J: Germania este calificată matematic la Campionatul Mondial din 2022. România și Macedonia de Nord se luptă pentru locul de baraj, care va fi stabilit după ultima etapă.

Cum poate ajunge România la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022

România a terminat la egalitate cu Islanda, scor 0-0, şi a ajuns la mâna rezultatelor pentru a prinde locul de baraj. Înaintea ultimei etape, România are nevoie ca Macedonia de Nord să nu câştige cu Islanda.

Macedonia de Nord are 15 puncte, în timp ce România are cu un punct mai puţin. Liechtenstein – România şi Macedonia de Nord – Islanda sunt meciurile care decid locul al doilea.

România are şanse la locul al doilea doar în cazul în care Macedonia de Nord nu va câştiga partida cu Islanda. În caz contrar, România este eliminată din cursa pentru Mondial.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și