Închide meniul

Franța, calificată la Campionatul Mondial din 2022! Ce echipe au obținut biletele pentru competiția din Qatar + Calculele în toate grupele

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 noiembrie 2021, 23:56

Franța, calificată la Campionatul Mondial din 2022! Ce echipe au obținut biletele pentru competiția din Qatar + Calculele în toate grupele

Franța s-a calificat la Campionatul Mondial din 2022

Profimedia

Ce echipe s-au calificat la Campionatul Mondial din 2022

După rezultatele din această seară, Franța și Belgia au obținut biletele pentru competiția din Qatar. Germania și Danemarca sunt calificate și ele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grupa A: Portugalia și Serbia vor stabili primele două locuri după confruntarea directă din ultima partidă. În acest moment, lusitanii sunt pe primul loc, cu 17 puncte, în timp ce sârbii ocupă poziția secundă, tot cu 17 puncte.

Grupa B: La fel ca în Grupa A, Spania și Suedia vor stabili primele două locuri în urma meciului direct din ultima partidă. Ibericii sunt pe primul loc, cu 16 puncte, în timp ce suedezii ocupă poziția secundă, cu 15 puncte.

Grupa C: Ultima etapă va stabili echipa care merge direct la CM 2022 și cea care merge la baraj. Italia este pe primul loc, cu 15 puncte, în timp ce Elveția este pe poziția secundă, tot cu 15 puncte.

Reclamă

Grupa D: Franța este calificată la Campionatul Mondial din 2022. Campioana en-titre și-a asigurat prezența după victoria clară din meciul cu Kazahstan, scor 8-0. De partea cealaltă, poziția de baraj este disputată de două echipe: Ucraina și Finlanda.

Grupa E: Belgia este calificată la Campionatul Mondial din 2022. După 7 etape, belgienii au obținut biletele pentru competiția din Qatar. Cehia și Țara Galilor se lupă pentru locul de baraj.

Grupa F: Danemarca este calificată matematic la Campionatul Mondial din 2022. De partea cealaltă, Scoția va merge la baraj.

Reclamă 4 / 0/3

Grupa G: Olanda, Turcia și Norvegia se luptă pentru locul direct care duce la Campionatul Mondial din 2022.

Grupa H: Rusia și Croația vor stabili cine merge direct la Campionatul Mondial din 2022 în meciul direct din ultima etapă. Rușii sunt pe primul loc, cu 22 de puncte, în timp ce croații sunt pe poziția secundă, cu 20 de puncte.

Grupa I: Anglia are șanse mari să ajungă la Campionatul Mondial din 2022, cu 23 de puncte. Polonia se luptă pentru barajul care duce turneul final din Qatar.

Grupa J: Germania este calificată matematic la Campionatul Mondial din 2022. România și Macedonia de Nord se luptă pentru locul de baraj, care va fi stabilit după ultima etapă.

Citește și:

Cum poate ajunge România la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022

România a terminat la egalitate cu Islanda, scor 0-0, şi a ajuns la mâna rezultatelor pentru a prinde locul de baraj. Înaintea ultimei etape, România are nevoie ca Macedonia de Nord să nu câştige cu Islanda.

Macedonia de Nord are 15 puncte, în timp ce România are cu un punct mai puţin. Liechtenstein – România şi Macedonia de Nord – Islanda sunt meciurile care decid locul al doilea.

România are şanse la locul al doilea doar în cazul în care Macedonia de Nord nu va câştiga partida cu Islanda. În caz contrar, România este eliminată din cursa pentru Mondial.

Reclamă
Recomandări
  • Franța, calificată la Campionatul Mondial din 2022
  • Ce echipe au obținut biletele pentru competiția din Qatar

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și