Închide meniul

Kylian Mbappe e irezistibil! Poker-ul care îl duce direct în istorie. Recordul stabilit de jucătorul lui PSG

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 noiembrie 2021, 10:49

Reclamă
Kylian Mbappe e irezistibil! Poker-ul care îl duce direct în istorie. Recordul stabilit de jucătorul lui PSG

Mbappe, senzaţie în meciul Franţei

Profimedia

Kylian Mbappe e în formă maximă. A marcat patru goluri pentru Franţa în meciul cu Kazahstan din preliminarii şi a stabilit un nou record. E primul jucător francez care reuşeşte această performanță în ultimii 63 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe e irezistibil

Franţa a reuşit calificarea matematică la Cupa Mondială după ce a învins, sâmbătă seară, la Paris, cu scorul de 8-0, selecţionata Kazahstanului, în penultima etapă a preliminariilor. “Suntem fericiți, voiam să ne calificăm de această manieră, am vrut să oferim un spectacol frumos pentru fanii noștri. Am respectat jocul, am respectat adversarii, nu puteam să jucăm mai bine, a fost o seară perfectă. Este o mândrie pentru mine să joc la echipa națională, iar prezența la Cupa Mondială va fi un vis devenit realitate. Am spus mereu că vreau să scriu istorie pentru țara mea. Vreau să iau totul pas cu pas, sper că vom obține maximum la Cupa Mondială din Qatar. Ne vom pregăti foarte bine, este o șansă unică, vom merge acolo pentru a câștiga trofeul”, a spus Kylian Mbappe, conform lequipe.fr.

Didier Deschamps, cuvinte uriaşe pentru Mbappe

Şi selecționerul Franței, Didier Deschamps, a lăudat prestaţia lui Mbappe. “A fost o seară foarte bună pentru el. Este un perfecționist, sunt sigur că va continua să facă diferența și să fie eficient. Dă toate statisticile peste cap. Este un jucător tânăr, dar deja cifrele sale sunt atât de ridicate. Și-a arătat clasa și vreau să remarc mentalitatea lui. Putea să mai înscrie un gol, dar l-a lăsat pe Griezmann să bată penalty-ul”, a spus Deschamps, conform sursei citate.

Recordul egalat de Mbappe data din 1958. Atunci, Just Fontaine înscria patru goluri în meciul Franţa – RFG, scor 6-3, de la Cupa Mondială din Suedia.

 

Reclamă

 

 

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și