Închide meniul

Ce a putut să facă Ilie Năstase în plin scandal cu Ciprian Marica! Toată lumea a rămas mască. Şi-ar dori o împăcare

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 noiembrie 2021, 11:04 / Actualizat: 30 iunie 2023, 20:28

Reclamă
Ce a putut să facă Ilie Năstase în plin scandal cu Ciprian Marica! Toată lumea a rămas mască. Şi-ar dori o împăcare

Ilie Năstase i-a cumpărat soției sale cea mai scumpă lenjerie intimă

Facebook

Ce a putut să facă Ilie Năstase în plin scandal cu Ciprian Marica! Ilie Năstase are parte numai de probleme. Pe lângă problemele pe care le are cu soţia, fostul mare jucător ar fi primit o lovitură cruntă şi din partea lui Ciprian Marica. Ex-fotbalistul ar vrea să îi fure lui Nasty Baza Sportivă Voinţa, conform spuselor fostului jucător de tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a putut să facă Ilie Năstase în plin scandal cu Ciprian Marica

Mai mult, scandalul dintre Ciprian Marica şi Ilie Năstase a ajuns deja la tribunal, iar Nasty ar cere şi ajutorul organelor de anchetă şi al Guvernului. Marica l-ar fi îndepărtat pe Ilie Năstase din fundaţia care îi poartă numele, cea care are în acte Baza Sportivă Voinţa, în valoare de sute de milioane de euro.

În tot acest scandal, Ilie Năstase a cerut și a primit sprijinul soției sale Ioana, care în urmă cu nu multă vreme a depus actele de divorț. Nasty i-a explicat Ioanei că Ciprian Marica l-a trădat, că nu se simte bine și că are nevoie de ajutorul ei. Iar Ioana a fost alături de soțul ei. Mai mult, Ilie Năstase ar fi ajuns şi la spital din cauza şocului.

Ilie Năstase vrea împăcare

În tot acest context, Ilie Năstase ar vrea ca scandalul divorţului să înceteze. I-ar fi cerut soţiei sale, Ioana Năstase să renunţe la divorţ. Ilie Năstase vrea să își împace soția și îi lasă mesaje pe rețelele de socializare. „Cea mai frumoasă și elegantă femeie din viața mea, soția mea”, a scris Nasty pe Facebook.

Acum, rămâne de văzut dacă Ioana Năstase va merge mai departe cu divorțul sau va rămâne și în continuare alături de Ilie Năstase în contextul problemelor pe care le are acum fostul mare jucător de tenis.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și