Închide meniul

Ce a putut să facă Ilie Năstase în plin scandal cu Ciprian Marica! Toată lumea a rămas mască. Şi-ar dori o împăcare

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 noiembrie 2021, 11:04 / Actualizat: 30 iunie 2023, 20:28

Ce a putut să facă Ilie Năstase în plin scandal cu Ciprian Marica! Toată lumea a rămas mască. Şi-ar dori o împăcare

Ilie Năstase i-a cumpărat soției sale cea mai scumpă lenjerie intimă

Facebook

Ce a putut să facă Ilie Năstase în plin scandal cu Ciprian Marica! Ilie Năstase are parte numai de probleme. Pe lângă problemele pe care le are cu soţia, fostul mare jucător ar fi primit o lovitură cruntă şi din partea lui Ciprian Marica. Ex-fotbalistul ar vrea să îi fure lui Nasty Baza Sportivă Voinţa, conform spuselor fostului jucător de tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a putut să facă Ilie Năstase în plin scandal cu Ciprian Marica

Mai mult, scandalul dintre Ciprian Marica şi Ilie Năstase a ajuns deja la tribunal, iar Nasty ar cere şi ajutorul organelor de anchetă şi al Guvernului. Marica l-ar fi îndepărtat pe Ilie Năstase din fundaţia care îi poartă numele, cea care are în acte Baza Sportivă Voinţa, în valoare de sute de milioane de euro.

În tot acest scandal, Ilie Năstase a cerut și a primit sprijinul soției sale Ioana, care în urmă cu nu multă vreme a depus actele de divorț. Nasty i-a explicat Ioanei că Ciprian Marica l-a trădat, că nu se simte bine și că are nevoie de ajutorul ei. Iar Ioana a fost alături de soțul ei. Mai mult, Ilie Năstase ar fi ajuns şi la spital din cauza şocului.

Citește și:

Ilie Năstase vrea împăcare

În tot acest context, Ilie Năstase ar vrea ca scandalul divorţului să înceteze. I-ar fi cerut soţiei sale, Ioana Năstase să renunţe la divorţ. Ilie Năstase vrea să își împace soția și îi lasă mesaje pe rețelele de socializare. „Cea mai frumoasă și elegantă femeie din viața mea, soția mea”, a scris Nasty pe Facebook.

Acum, rămâne de văzut dacă Ioana Năstase va merge mai departe cu divorțul sau va rămâne și în continuare alături de Ilie Năstase în contextul problemelor pe care le are acum fostul mare jucător de tenis.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și