Închide meniul

Edi Iordănescu a ajuns la capătul puterilor: „Eu mă opresc aici”. Ce a dezvăluit antrenorul după criticile lui Gigi Becali

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 noiembrie 2021, 13:35

Reclamă
Edi Iordănescu a ajuns la capătul puterilor: „Eu mă opresc aici. Ce a dezvăluit antrenorul după criticile lui Gigi Becali

Edi Iordănescu a ajuns la capătul puterilor

Profimediaimages

Neînţelegerile dintre Gigi Becali şi Edi Iordănescu par să ducă la un deznodământ nefericit pentru vicecampioană. FCSB ar putea să rămână fără antrenor după ultimele ieşiri publice ale celor doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a ajuns la capătul puterilor

Primul care a ieşit la rampă a fost Iordănescu jr. Acesta a postat un mesaj amplu în care susținea, printre altele, că Gigi Becali i-a cerut să plece de la FCSB, dar nu din cauza jocului echipei, ci pentru că omul de afaceri ar vrea să conducă din nou totul.

Antrenorul a spus că nu vrea să plece până când nu i se va achita clauza de reziliere în valoare de 500.000 de euro. La aflarea acestor cereri, Gigi Becali s-a dezlănţuit. L-a contrazis pe Iordănescu jr și a declarat că, de fapt, antrenorul a trimis la un club o hârtie prin care semnalează că o clauză din angajament, aceea care specifica faptul că patronul nu are voie să critice public echipa, a fost încălcată și, drept urmare, cere să-i fie făcută o propunere pentru a se despărți.

Edi Iordănescu, mesaj pentru echipă

După ce a aflat ce a declarat patronul, Edi Iordănescu a venit cu un nou mesaj. A vorbit despre notificarea pe care a trimis-o clubului, dar a avut şi un mesaj pentru jucători. „PS. Rog public jucătorii să fie total profesioniști, să încerce să se detașeze de situație, să își vadă de munca lor și așa cum le-am cerut mereu să aibă respect față de staff și toți oamenii din jurul echipei, trebuie să nu cadă la mijloc în această situație, să nu uite cine îi plătește și să aibă respect total față de patron și club/culori.

Viața merge înainte. Nu am văzut decât acum declarația patronului. Eu am trimis o notificare în care am spus că nu înțeleg atacurile publice, (a fost și exprimarea publică a dânsului referitoare la contractul meu) și că doresc să știu dacă clubul are sau nu încredere și susținere în și pentru mine”, a scris Edi Iordănescu pe Facebook.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și