Închide meniul

Scandal uriaş la FCSB! Gigi Becali dă de pământ cu Edi Iordănescu: „Donezi tu banii mei, mă?”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 noiembrie 2021, 13:01

Reclamă
Scandal uriaş la FCSB! Gigi Becali dă de pământ cu Edi Iordănescu: „Donezi tu banii mei, mă?

Gigi Becali vinde FCSB şi preia o altă echipă

Antena Sport

Conflict de proporţii la FCSB între Edi Iordănescu şi Gigi Becali. Ultimele afirmaţii ale antrenorului viecampioanei l-au scos din sărite pe patron care nici nu se gândeşte să îi achite clauza de reziliere lui Iordănescu Jr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali dă de pământ cu Edi Iordănescu

Edi Iordănescu susţine că Gigi Becali i-a propus rezilierea unilaterală a contractului, pe care nu vrea să o accepte. Patronul de la FCSB, însă, a susținut contrariul. Spune că antrenorul a cerut să plece. Acum, clauza de reziliere de 500.000 de euro este motiv de scandal între cei doi.

”N-am regretat (n.r. că l-a numit pe Edi Iordănescu), dar acum, după ce văd asta, mă crucesc. Cum adică? Tu intri cu stăpânul clubului în scandal, îl și ameninți și mai și zici că iei tu banii, 500.000, și-i donezi? Păi donezi tu banii mei, mă? Eu i-am scris că așa ceva n-am văzut.

Mă întreb eu acum, după ce ai scris și ai intrat în scandal cu patronul clubului, cum să te mai duci în curte la el? Eu am 64 de ani și nu-mi vine să cred. Eu aș vrea să ia banii pe două luni și să plece”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Noi acuzaţii la adresa antrenorului

Gigi Becali nu s-a oprit însă aici. Spune că nu vrea să-l demită pe Edi Iordănescu, pentru a nu fie nevoit să îi achite clauza de reziliere. ”Eu vin de la biserică acum și-mi pare rău, dar n-ai cum să nu răspunzi la așa ceva. Cum să spună el că dă banii mei la donație? N-o să doneze nici cinci bănuți”, a spus Gigi Becali, conform sursei citate.

Reclamă
Reclamă

Patronul de la FCSB spune că a fost dispus să ajungă la un consens cu Edi Iordănescu privind despărțirea și i-a propus antrenorului salariile pe noiembrie și decembrie. Edi Iordănescu nu ar fi fost însă de acord.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și