Închide meniul

Răspunsul lui Gigi Becali când a fost întrebat despre înlocuitorul lui Edi Iordănescu la FCSB

Antena Sport Publicat: 14 noiembrie 2021, 15:37

Reclamă
Răspunsul lui Gigi Becali când a fost întrebat despre înlocuitorul lui Edi Iordănescu la FCSB

Gigi Becali vinde FCSB şi preia o altă echipă

Antena Sport

”Nu, eu habar nu am pe cine să pun acum, Doamne ferește. Nu știu la această oră nimic. Mâine, vom vedea”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB

Gigi Becali și Edi Iordănescu au purtat un război de la distanță, prin intermediul televiziunilor și a rețelelor de socializare. Asta a dus la o despărțire de comun acord între cele două părți, Edi necerând niciun ban, așa cum ar fi presupus clauzele din contract.

”Da. Este adevărat. Ne-am despărţit. Nu ştiu nici eu de ce s-a ajuns aici. Nu m-a mai surprins nici pe mine acum. M-a surprins când a dat aia pe facebook. Nu tată, banii la timp. Nicio clauză de reziliere. A zis şi el. Nu cred că voia aşa ceva.

Nu am pe nimeni pregătit, de unde să ştiu. De la el a venit decizia cu plecarea. Nu i-a convenit că i-am spus că nu joacă echipa nimic. A copnsiderat că îl lezează. Ce să mai spună jucătorii acum”, a dezvăluit patronul celor de la FCSB, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Gigi Becali îl face praf pe Edi Iordănescu

Gigi Becali spune că, de fapt, Edi Iordănescu a fost cel care a vrut să rupă contractul cu FCSB. Mai mult, patronul vicecampioanei a dezvăluit că i-a propus lui Edi Iordănescu să-i achite salariile pe noiembrie și decembrie, adică 30.000 de euro, dar antrenorul nu a fost de acord.

Reclamă

”Nu e adevărat. El a trimis o hârtie la club, la Argăseală, că nu știu ce, că clauze, tâmpenii. Vă dați seama, eu am spus doar că nu se joacă bine, că nu-mi convine jocul, am spus că am încredere în el încă, pentru că nu-s Olaru, Coman, Tănase și el a trimis o hârtie. Eu i-am spus ‘cum să mai stai în casa omului când trimiți hârtii de amenințări de nu știu ce?.

El a zis că să-i facem o propunere, nu noi am zis. Abia aștept să scap o dată. Nu i-am cerut niciun fel de reziliere, el a zis și ne-a spus să facem o propunere. Eu i-am propus să mai ia salariile pe două luni și să plece. El a cerut, nu noi!

Cum să te opui dacă lucrezi cu omul, te înțelegi cu el acasă la tine și apoi el nici nu mă sună, nici nu zice nimic, și-l trimite pe avocat la Argăseală”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și