Închide meniul

Răspunsul lui Gigi Becali când a fost întrebat despre înlocuitorul lui Edi Iordănescu la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 noiembrie 2021, 15:37

Răspunsul lui Gigi Becali când a fost întrebat despre înlocuitorul lui Edi Iordănescu la FCSB

Gigi Becali vinde FCSB şi preia o altă echipă

Antena Sport

”Nu, eu habar nu am pe cine să pun acum, Doamne ferește. Nu știu la această oră nimic. Mâine, vom vedea”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB

Gigi Becali și Edi Iordănescu au purtat un război de la distanță, prin intermediul televiziunilor și a rețelelor de socializare. Asta a dus la o despărțire de comun acord între cele două părți, Edi necerând niciun ban, așa cum ar fi presupus clauzele din contract.

”Da. Este adevărat. Ne-am despărţit. Nu ştiu nici eu de ce s-a ajuns aici. Nu m-a mai surprins nici pe mine acum. M-a surprins când a dat aia pe facebook. Nu tată, banii la timp. Nicio clauză de reziliere. A zis şi el. Nu cred că voia aşa ceva.

Nu am pe nimeni pregătit, de unde să ştiu. De la el a venit decizia cu plecarea. Nu i-a convenit că i-am spus că nu joacă echipa nimic. A copnsiderat că îl lezează. Ce să mai spună jucătorii acum”, a dezvăluit patronul celor de la FCSB, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Gigi Becali îl face praf pe Edi Iordănescu

Gigi Becali spune că, de fapt, Edi Iordănescu a fost cel care a vrut să rupă contractul cu FCSB. Mai mult, patronul vicecampioanei a dezvăluit că i-a propus lui Edi Iordănescu să-i achite salariile pe noiembrie și decembrie, adică 30.000 de euro, dar antrenorul nu a fost de acord.

Reclamă

”Nu e adevărat. El a trimis o hârtie la club, la Argăseală, că nu știu ce, că clauze, tâmpenii. Vă dați seama, eu am spus doar că nu se joacă bine, că nu-mi convine jocul, am spus că am încredere în el încă, pentru că nu-s Olaru, Coman, Tănase și el a trimis o hârtie. Eu i-am spus ‘cum să mai stai în casa omului când trimiți hârtii de amenințări de nu știu ce?.

El a zis că să-i facem o propunere, nu noi am zis. Abia aștept să scap o dată. Nu i-am cerut niciun fel de reziliere, el a zis și ne-a spus să facem o propunere. Eu i-am propus să mai ia salariile pe două luni și să plece. El a cerut, nu noi!

Cum să te opui dacă lucrezi cu omul, te înțelegi cu el acasă la tine și apoi el nici nu mă sună, nici nu zice nimic, și-l trimite pe avocat la Argăseală”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și