Închide meniul

Anunțul oficial făcut de FCSB după despărțirea de Edi Iordănescu: ”Am ajuns la un acord cu Edward Iordănescu”

Antena Sport Publicat: 14 noiembrie 2021, 16:02 / Actualizat: 14 noiembrie 2021, 17:17

Reclamă
Anunțul oficial făcut de FCSB după despărțirea de Edi Iordănescu: ”Am ajuns la un acord cu Edward Iordănescu”

Gigi Becali îi ameninţă pe suporteri

Hepta

”Mulțumim, Edward Iordănescu!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Edward Iordănescu pentru încetarea contractului, fără pretenții financiare din partea niciuneia dintre părți.

Echipa noastră a obținut, cu tehnicianul în vârstă de 43 de ani pe bancă, un număr de șapte victorii, două rezultate de egalitate și o înfrângere în Liga 1, precum și calificarea în optimile de finală ale Cupei României.

Clubul nostru îi mulțumește pentru implicarea și efortul depus în conducerea echipei și îi dorește mult succes în continuare!”, e mesajul celor de la FCSB, pe contul oficial de Instagram.

Prima reacție a lui Edi Iordănescu după despărțirea de FCSB

Edi Iordănescu a avut o primă reacție după ce Gigi Becali a anunțat că FCSB s-a despărțit de el. ”Dacă nici eu nu am reușit să îl împiedic pe Gigi Becali să se implice direct la echipă, nimeni nu va reuși”, a fost anunțul antrenorului, acesta lansând un avertisment pentru cel care îl va înlocui.

Reclamă

Edi Iordănescu este cunoscut pentru felul în care își betonează contractele, pentru a nu avea de suferit din cauza relațiilor cu patronii din Liga 1. Totuși, cu Gigi Becali nu i-a mers strategia, finanțatorul nereușind să se abțină să nu facă legea la echipă.

”Dacă nici eu nu am reușit să-l fac pe Gigi Becali să renunțe în a se implica direct la echipă, având un contract beton, înseamnă că nimeni nu va reuși asta. Îmi pare rău, pentru că eu am venit cu inima deschisă, pentru a face lucruri bune, dar, din păcate, îl aștept să trimită avocații pentru a semna rezilierea”, a declarat Edi Iordănescu, pentru ProTV.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa Vezi toate știrile
Citește și