Închide meniul

Anunțul oficial făcut de FCSB după despărțirea de Edi Iordănescu: ”Am ajuns la un acord cu Edward Iordănescu”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 noiembrie 2021, 16:02 / Actualizat: 14 noiembrie 2021, 17:17

Anunțul oficial făcut de FCSB după despărțirea de Edi Iordănescu: ”Am ajuns la un acord cu Edward Iordănescu”

Gigi Becali îi ameninţă pe suporteri

Hepta

”Mulțumim, Edward Iordănescu!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Edward Iordănescu pentru încetarea contractului, fără pretenții financiare din partea niciuneia dintre părți.

Echipa noastră a obținut, cu tehnicianul în vârstă de 43 de ani pe bancă, un număr de șapte victorii, două rezultate de egalitate și o înfrângere în Liga 1, precum și calificarea în optimile de finală ale Cupei României.

Clubul nostru îi mulțumește pentru implicarea și efortul depus în conducerea echipei și îi dorește mult succes în continuare!”, e mesajul celor de la FCSB, pe contul oficial de Instagram.

Prima reacție a lui Edi Iordănescu după despărțirea de FCSB

Edi Iordănescu a avut o primă reacție după ce Gigi Becali a anunțat că FCSB s-a despărțit de el. ”Dacă nici eu nu am reușit să îl împiedic pe Gigi Becali să se implice direct la echipă, nimeni nu va reuși”, a fost anunțul antrenorului, acesta lansând un avertisment pentru cel care îl va înlocui.

Reclamă

Edi Iordănescu este cunoscut pentru felul în care își betonează contractele, pentru a nu avea de suferit din cauza relațiilor cu patronii din Liga 1. Totuși, cu Gigi Becali nu i-a mers strategia, finanțatorul nereușind să se abțină să nu facă legea la echipă.

”Dacă nici eu nu am reușit să-l fac pe Gigi Becali să renunțe în a se implica direct la echipă, având un contract beton, înseamnă că nimeni nu va reuși asta. Îmi pare rău, pentru că eu am venit cu inima deschisă, pentru a face lucruri bune, dar, din păcate, îl aștept să trimită avocații pentru a semna rezilierea”, a declarat Edi Iordănescu, pentru ProTV.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Edi Iordănescu a stat 12 meciuri pe banca celor de la FCSB
  • FCSB e la 8 puncte distanță de liderul CFR Cluj

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum Vezi toate știrile
Citește și