Închide meniul

Suma uriașă pierdută de FRF, după ce naționala României a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Qatar

Antena Sport Publicat: 14 noiembrie 2021, 20:50

Reclamă
Suma uriașă pierdută de FRF, după ce naționala României a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Qatar

Răzvan Burleanu este președintele FRF

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Suma uriașă pierdută de FRF

O calificare a naționalei României la Campionatul Mondial din Qatar era o adevărată lovitură financiară pentru Federația Română de fotbal. În cazul unei calificări, Federația Română de Fotbal era recompensată cu 12 milioane de euro. Dintre aceștia, 10 milioane de euro erau pentru calificarea în grupe, în timp ce alți 2 milioane de euro erau dați pentru pregătirea turneului final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din păcate, Macedonia de Nord a terminat pe locul al doilea și s-a calificat la barajul de calificare la Campionatul Mondial din Qatar. România a sperat la un miracol, mai ales după ce Islanda a reușit să egaleze. Din păcate, Macedonia de Nord a mai marcat și a terminat pe locul al doilea.

Roomânia nu s-a mai calificat la un Campionat Mondial din 1998

România nu s-a mai calificat la un Campionat Mondial de peste 20 de ani. În 1998, România cu Hagi, Gică Popescu și Adrian Ilie în echipă, juca la Campionatul Mondial din Franța. Atunci, tricolorii au ajuns până în optimile de finală ale turneului final, fază în care a pierdut în fața Croației, scor 0-1.

România a mai jucat, în tot această perioadă, la două turnee finale de Campionate Europene.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei Vezi toate știrile
Citește și