Închide meniul

Mirel Rădoi a anunţat plecarea de la naţionala României! „Campania a fost un eşec! E ultima mea conferinţă”

Antena Sport Publicat: 14 noiembrie 2021, 21:30 / Actualizat: 15 noiembrie 2021, 0:33

Reclamă
Mirel Rădoi a anunţat plecarea de la naţionala României! „Campania a fost un eşec! E ultima mea conferinţă

Mirel Rădoi şi-a dat demisia

Hepta

„E ultima mea conferinţă în calitate de selecţioner. Campania a fost un eşec. Era greu să putem învinge Germania. Am luat decizia, e normală, nu am reuşit să mă clasez pe primele două locuri. Nu există o demisie, dar din punctul meu de vedere am luat decizia de a nu continua. Nu mi-a fost uşor. Ieri am zis că există posibilitatea să rămân, pentru a nu agita apele. Şi-au pus notificările la pauză, am încercat să stau după ei. Au văzut rezultatul. În meciul cu Armenia s-a pierdut calificarea. Conform contractului, nu am îndeplinit cele două locuri. Dacă era pe o perioadă mai lungă, vorbeam altfel”, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi şi-a anunţat prima oară plecarea de la echipa naţională după meciul cu Armenia, 1-0, atunci când tricolorii se aflau la mâna lor pentru calificarea la baraj. Decizia nu i-a purtat noroc lui Rădoi, România nereuşind să învingă Islanda, o echipă aflată în vacanţă.

Edi Iordănescu, șanse uriașe să devină selecționerul României

Edi Iordănescu a fost dat de gol de Gigi Becali, care a spus după despărțire că Edi ”ar avea ceva de la națională”. Din informațiile Antena Sport, antrenorul ar fi foarte aproape de o înțelegere cu FRF, după ce Rădoi a ales să plece.

”Eu i-am zis «Eu nici acum nu înțeleg de unde vine asta». MM Stoica a zis că cele mai bune antrenamente le-a văzut la el. Nici acum nu înțeleg… Posibil are ceva la echipa națională!

E un antrenor serios, eu nu-l contest. Echipa nu juca, dar nu aveam Coman, Cordea sau Tavi Popescu. Nu aveam nici închizător, Moruțan plecase. Aici îi dreptate. Veneau jucătorii și urmau să vină rezultatele. Nu îmi era teamă de rezultate. Eu am spus de joc. Vi se pare că l-am jignit cu ceva?”, a spus Gigi Becali, citat de sport.ro.

Reclamă

România a ratat calificarea la CM 2022

România a ratat, duminică seară, calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene. România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1 în faţa Islandei, astfel că a ajuns la baraj.

România a ratat cea de-a şasea campanie consecutivă de calificare la un campionat mondial. Ultima oară când am participat la un turneu final a fost în 1998, când Generaţia de Aur scria istorie pentru ţara noastră.

De atunci, am ratat calificările pentru ediţiile din 2002, 2006, 2010, 2014, 2018 şi, acum, 2022. Cel mai aproape am fost în preliminariile pentru 2002 şi 2014, atunci când am fost eliminaţi la baraj, de Slovenia, respectiv Grecia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Faza serii, după ce Universitatea Craiova l-a omagiat pe Ion Oblemenco. Ce s-a întâmplat cu un tricou cu chipul legendei 21:24 NEWS ALERTDan Şucu a bătut palma cu noul antrenor al Rapidului! Când va fi făcut anunţul oficial. Lovitură de proporţii dată de giuleşteni 21:00 LIVE TEXTFarul – Universitatea Craiova 1-0. Louis Munteanu, gol din penalty! Ultima şansă pentru echipa lui Gică Hagi la cupele europene 20:17 Veste uriaşă pentru Simona Halep! Anunţul primit cu două luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris 20:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia şi Germania – Suedia încep la 21:20 19:34 „Mă retrag într-o peşteră” Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie” 19:30 FotoSoţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani! Decizie radicală luată de Corinna, la 10 ani după accident 19:21 Iga Swiatek s-a calificat în sferturile de finală la Roma. Naomi Osaka, OUT 18:44 Ora de start a meciului dintre Simona Halep – McCartney Kessler, de la WTA 125 Trophee Clarins 18:40 „Revoluţie” în lotul lui CSA Steaua, după un sezon ratat! Un singur jucător mai are contract cu „militarii” Vezi toate știrile
Citește și