Închide meniul

Edi Iordănescu, șanse uriașe să devină selecționerul României după despărțirea de Mirel Rădoi

Antena Sport Publicat: 14 noiembrie 2021, 16:45

Edi Iordănescu, șanse uriașe să devină selecționerul României după despărțirea de Mirel Rădoi

Edi Iordănescu a pregătit o lovitură pentru FCSB

Hepta

  • Edi iordănescu l-ar putea înlocui pe Mirel Rădoi
  • Rădoi și-a anunțat plecarea de la echipa națională

Mirel Rădoi a anunțat că pleacă de la națională după calificări, indiferent dacă diseară vom obține sau nu o calificare miraculoasă la baraj. Astfel, ar putea fi o ocazie perfectă pentru Edi Iordănescu, mai ales că variantele Federației sunt din ce în ce mai puține.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: ”Posibil are ceva la echipa națională„

”Eu i-am zis «Eu nici acum nu înțeleg de unde vine asta». MM Stoica a zis că cele mai bune antrenamente le-a văzut la el. Nici acum nu înțeleg… Posibil are ceva la echipa națională!

E un antrenor serios, eu nu-l contest. Echipa nu juca, dar nu aveam Coman, Cordea sau Tavi Popescu. Nu aveam nici închizător, Moruțan plecase. Aici îi dreptate. Veneau jucătorii și urmau să vină rezultatele. Nu îmi era teamă de rezultate. Eu am spus de joc. Vi se pare că l-am jignit cu ceva?”, a spus Gigi Becali, citat de sport.ro.

Reclamă
Citește și:

Edi Iordănescu nu a suportat să nu conducă totul la FCSB

AS.ro a aflat motivul real pentru care Edi Iordănescu a decis să plece de la FCSB, și chiar să renunțe la clauza de reziliere pe care o avea în contract. Din câte se pare, Iordănescu a părăsit FCSB pentru că nu ar fi fost de acord niciodată ca Becali să se implice în alcătuirea echipei sau la schimbări.

Becali ar fi dorit să se implice din nou la echipă și sa fie ascultat când se face primul 11 sau la schimbări, așa cum AS.ro v-a anunțat încă de ieri. Edi Iordănescu nu a acceptat în ruptul capului așa ceva și i-ar fi transmis finanțatorului că preferă să plece pentru ca echipa să aibă liniște.

Reclamă

În acest moment, FCSB mai are de recuperat 8 puncte față de CFR, formația de pe primul loc. Trebuie specificat faptul că Iordănescu a reușit să lege o serie destul de bună de succese, în condițiile în care echipa a fost grav lovită de COVID-19 și de accidentări.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”