Închide meniul

Enes Sali a intrat în istoria fotbalului european! A bătut recordul lui Odegaard! „Este o onoare pentru mine să debutez în tricoul ăsta”

Publicat: 14 noiembrie 2021, 22:47

Reclamă
Enes Sali a intrat în istoria fotbalului european! A bătut recordul lui Odegaard! „Este o onoare pentru mine să debutez în tricoul ăsta

Enes Sali, după ce a intrat în istorie

Profimedia

Enes Sali: ”Mă simt foarte bine, este o onoare pentru mine să debutez în tricoul ăsta”

Enes a debutat pentru tricolori la vârsta de 15 ani, 8 luni și 22 de zile. Conform jurnalistului Goal, Tom Maston, Sali a depăşit recordul pe care Martin Odegaard îl deţinea din 2014.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mă simt foarte bine, este o onoare pentru mine să debutez în tricoul ăsta, visam la asta de când eram mic și pot săă spun că este un vis îndeplinit. Am ales România pentru că era cea mai bună decizie și mă bucur.

Vreau să joc pentru România cât mai mult timp. Știam că sunt în lot, dar nu știam dacă o să joc. Sincer, am avut puține emoții, dar când am intrat în teren, nu mai aveam nimic. M-am simțit foarte bine, băieții m-au tratat foarte bine, este frumos.

E tristețe în vestiar, din păcate, nu ne-am calificat la baraj, dar trebuie să ținem capul sus și să mergem înainte. Ăsta e visul nostru (n.r.: să ajungă la un turneu final) și o să fac tot ce e în puterile mele să îndeplinesc acest vis. Trebuie să muncesc foarte mult”, a spus Enes Sali, la finalul meciului cu Liechtenstein.

Reclamă

Mirel Rădoi, fermecat de Enes Sali

Mirel Rădoi a fost fermecat de Enes Sali, ”perla” Farului Constanța. Fostul selecționer l-a debutat la echipa națională la doar 15 ani și a avut un mesaj pentru succesorul său pe banca României.

”Eu cred că mediul de la echipa la care este e unul potrivit. E un talent, dar nu putem spune în momentul de față dacă va ajunge la un nivel ridicat. Depinde și viitorul selecționer dacă va mai conta cu el, dar trebuie să-l țină sub lupă. Eu am luat multe informații.

E clar că la momentul acesta nu are valoarea pe care au avut-o Dobrin, Hagi, Balaci, Cârțu, dar este un jucător care la vârsta lui și-a pus amprenta asupra fotbalului românesc. Mediul perfect în are la club. Are cel mai bun fotbalist ca antrenor, poate învăța o mie de lucruri”, a transmis Mirel Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

Enes Sali a intrat în istoria fotbalului românesc, după ce a fost folosit de Mirel Rădoi în meciul Liechtenstein – România 0-2. El a devenit cel mai tânăr jucător care evoluează pentru echipa națională.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și