Închide meniul

Enes Sali a intrat în istoria fotbalului european! A bătut recordul lui Odegaard! „Este o onoare pentru mine să debutez în tricoul ăsta”

Reclamă

Publicat: 14 noiembrie 2021, 22:47

Enes Sali a intrat în istoria fotbalului european! A bătut recordul lui Odegaard! „Este o onoare pentru mine să debutez în tricoul ăsta

Enes Sali, după ce a intrat în istorie

Profimedia

Enes Sali: ”Mă simt foarte bine, este o onoare pentru mine să debutez în tricoul ăsta”

Enes a debutat pentru tricolori la vârsta de 15 ani, 8 luni și 22 de zile. Conform jurnalistului Goal, Tom Maston, Sali a depăşit recordul pe care Martin Odegaard îl deţinea din 2014.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mă simt foarte bine, este o onoare pentru mine să debutez în tricoul ăsta, visam la asta de când eram mic și pot săă spun că este un vis îndeplinit. Am ales România pentru că era cea mai bună decizie și mă bucur.

Vreau să joc pentru România cât mai mult timp. Știam că sunt în lot, dar nu știam dacă o să joc. Sincer, am avut puține emoții, dar când am intrat în teren, nu mai aveam nimic. M-am simțit foarte bine, băieții m-au tratat foarte bine, este frumos.

E tristețe în vestiar, din păcate, nu ne-am calificat la baraj, dar trebuie să ținem capul sus și să mergem înainte. Ăsta e visul nostru (n.r.: să ajungă la un turneu final) și o să fac tot ce e în puterile mele să îndeplinesc acest vis. Trebuie să muncesc foarte mult”, a spus Enes Sali, la finalul meciului cu Liechtenstein.

Reclamă

Mirel Rădoi, fermecat de Enes Sali

Mirel Rădoi a fost fermecat de Enes Sali, ”perla” Farului Constanța. Fostul selecționer l-a debutat la echipa națională la doar 15 ani și a avut un mesaj pentru succesorul său pe banca României.

”Eu cred că mediul de la echipa la care este e unul potrivit. E un talent, dar nu putem spune în momentul de față dacă va ajunge la un nivel ridicat. Depinde și viitorul selecționer dacă va mai conta cu el, dar trebuie să-l țină sub lupă. Eu am luat multe informații.

E clar că la momentul acesta nu are valoarea pe care au avut-o Dobrin, Hagi, Balaci, Cârțu, dar este un jucător care la vârsta lui și-a pus amprenta asupra fotbalului românesc. Mediul perfect în are la club. Are cel mai bun fotbalist ca antrenor, poate învăța o mie de lucruri”, a transmis Mirel Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

Enes Sali a intrat în istoria fotbalului românesc, după ce a fost folosit de Mirel Rădoi în meciul Liechtenstein – România 0-2. El a devenit cel mai tânăr jucător care evoluează pentru echipa națională.

Citește și:
Recomandări
  • Enes Sali a intrat în istoria fotbalului european
  • A bătut recordul lui Martin Odegaard

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și