Închide meniul

Anunțul zilei în fotbalul românesc! Gigi Becali vrea 10.000.000 de euro pe FCSB! „Jucătorii îi iau eu. Să vină un investitor!”

Antena Sport Publicat: 15 noiembrie 2021, 15:44

Reclamă
Anunțul zilei în fotbalul românesc! Gigi Becali vrea 10.000.000 de euro pe FCSB! „Jucătorii îi iau eu. Să vină un investitor!

Decizie radicală luată de Gigi Becali

Hepta

Liderul de la „Peluza Nord Steaua” s-a certat cu Gigi Becali, la telefon, și l-a convins pe acesta să renunțe la echipă. Totul a pornit după ce Becali l-a forțat pe Edi Iordănescu să plece de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se vinde pentru 10.000.000 de euro

Concluzia e că o dau. Să vină cu 10 milioane, atât am dat eu atunci pe ea. Suporterii au spus că le-am luat ce iubeau ei. Bine, mă, dați-mi 10 milioane, îmi iau jucătorii și vă dau echipa cum am luat-o eu, fără nimic. Dați-mi 10 milioane și luați-o! Dau societatea, clubul, dar jucătorii îi iau eu. Dar cine are, mă? Nu vedeți ce e la Dinamo? Dacă vine un investitor, renunț imediat, cu drag.

Suporterii să aducă 10 milioane și gata, nu am treabă cu ei. Am o societate comercială, vreau să câștig bani, să nu intru în faliment. Dau clubul fără jucători, cum să-i dau, că numai Coman face 10 milioane. Vând și mă duc la altă echipă. Fac FCSB 2 apoi, să vedem apoi cum rămân CSA și FCSB-ul ăsta fără nimic. De ce? Oamenii vin tot la mine apoi, că am Tănase, Coman„, a spus Becali într-o conferință de presă.

Gigi Becali e dispus să renunțe la FCSB

Gheorghe Mustață, liderul de la „Peluza Nord Steaua”, a anunțat că Gigi Becali i-a transmis că vrea să vândă echipa.

Acum mi-a spus că vrea să vândă echipa. Mi-a zis că o vinde pe 10 milioane de euro. Prima dată mi-a spus 100 de milioane de euro. I-am zis că spui asta să nu o vinzi.

Reclamă

Mi-a zis că vrea să o vândă cu 10 milioane de euro, fără jucători. I-a nenorocit pe jucători, plângeau în vestiar din ce am înțeles. Acum s-a termina cu normalitatea„, a spus Mustață, după discuția avută cu Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dat Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:39 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și