Închide meniul
Video

Cum l-a îndepărtat Gigi Becali pe Edi Iordănescu de la FCSB: „Aşa am ordonat să scrie, era pomană”. Antrenorul, jignit de patron

Gabriel Zamfirescu Publicat: 16 noiembrie 2021, 0:01

Reclamă

Ce i-a făcut Gigi Becali lui Edi Iordănescu

Colaj Hepta

Gigi Becali nu se dezminte. A recunoscut la ce mijloace a recurs pentru a scăpa de Edi Iordănescu, dar şi cum a reuşit să scape de plata clauzei de 500.000 de euro pe care ar fi trebuit să i-o antrenorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum l-a îndepărtat Gigi Becali pe Edi Iordănescu de la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit ce a dat ordin să se scrie în notificarea către Edi Iordănescu. „Da. Aşa am ordonat eu să se scrie, că e pomană. Dacă el voia 500.000, asta am dat eu ordin să se scrie, că e pomană. A spus avocatul lui că să îi fac o propunere şi eu i-am oferit o pomană. Avocaţii scriu ceea ce le dictez eu. Nu interzice legea să scrie pomană.

Nu a luat pomana, nu a vrut. A spus că ia doar banii pentru care a muncit. Eu de ce crezi că am scris pomană. Am vrut să scap de clauza de 500.000. A fost psihologic, de aia am scris pomană. Îmi pare rău că suntem în post. Trebuie să mă zbat pentru averea mea”, a spus patronul roş-albaştrilor, conform romaniatv.net.

Edi Iordănescu, noi dezvăluiri despre Gigi Becali

Nici Edi Iordănescu nu s-a abţinut. A continuat războiul declaraţiilor de la distanţă cu Gigi Becali. Spune că l-au deranjat enorm mai multe mesaje primite de la fostul său patron.

„M-am autoizolat, mi-am văzut de muncă. Au urmat de aceste mesaje fără număr pe care nu vreau să le reproduc niciodată. Sunt lucruri intime. Au fost jignitoare și efectiv le-am luat personal, dar nici măcar alea nu m-a făcut să renunț.

Reclamă

Sunt oameni care ar fi vrut să iau acea clauză ca să dau o lecție. Dacă eu continuam, aș fi făcut foarte mult rău oamenilor din jur. De asta m-am oprit. Tot ce înseamnă angajați. Bineînțeles că și Meme ar fi fost la mijloc”, a spus fostul antrenor al celor de la FCSB, conform digisport.ro.

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Edi Iordănescu. Este vorba de Toni Petrea, cel care se întoarce la FCSB. Vrea să îi îndeplinească visul patronului și să câștige titlul, pentru prima dată după o pauză de șapte ani.

FCSB a încheiat turul sezonului regulat pe locul secund. Are 31 de puncte, cu opt mai puțin decât CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și