Închide meniul

Gigi Becali, aproape de a da marea lovitură! Super echipa care vrea să-l transfere pe Octavian Popescu: „Ar fi perfect”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 15 noiembrie 2021, 23:23

Gigi Becali, aproape de a da marea lovitură! Super echipa care vrea să-l transfere pe Octavian Popescu: „Ar fi perfect

Gigi Becali, aproape de un nou tun

Antena Sport

Gigi Becali este foarte aproape de a „sparge banca”. Patronul roş-albaştrilor ar putea să facă un nou transfer de milioane de euro. Octavian Popescu, puştiul-minune de la FCSB este dorit de turcii de la Galatasaray Istanbul. Echipa unde mai evoluează Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău l-ar vrea pe tânărul de doar 18 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, aproape de a da marea lovitură

Randamentul celor doi fotbaliști români i-a convins pe oficialii grupării din Istanbul să mizeze pe încă un fotbalist de la noi. Chiar antrenorul Fatih Terim este foarte interesat de jucătorul cotat la minim 30 de milioane de euro de Gigi Becali. Se pare că cei doi fotbaliști români de la Galatasaray au profitat de pauza pentru meciurile echipelor naționale și au discutat cu Tavi Popescu pe care ar fi încercat să îl convingă să semneze cu formația din Turcia.

”Suntem foarte fericiți aici. Avem o mulțime de suporteri. Galatasaray ar fi locul perfect pentru dezvoltarea ta ca jucător”, ar fi fost cuvintele celor doi, conform fanatik.com.tr.

Citește și:

Tavi Popescu, aproape de Galatasaray

Mai mult, jurnaliștii turci spun că transferul s-ar putea parafa în perioada de mercato din iarnă, deşi patronul de la FCSB a declarat recent că nu vrea să audă de nicio mutare, cel puțin în cazul lui Octavian Popescu. Gigi Becali este hotărât să îl păstreze pe Octavian Popescu cel puțin încă doi sau trei ani, perioadă în care este convins că valoarea fotbalistului va crește și îl va putea vinde pe o sumă record de cel puțin 30 de milioane de euro.

”Nu vând nimic, nu mă interesează vânzări, nimic, nimic, nimic. Tavi Popescu trebuie să stea doi-trei ani ca să iau pe el 30-40-50 de milioane. Cât o fi, vom vedea”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și