Închide meniul

Garbine Muguruza – Anett Kontaveit, marea finală a Turneului Campioanelor

Antena Sport Publicat: 17 noiembrie 2021, 8:37

Reclamă
Garbine Muguruza – Anett Kontaveit, marea finală a Turneului Campioanelor

Garbine Muguruza - Anett Kontaveit, marea finală a Turneului Campioanelor

Profimediaimages

Ea a învins-o în semifinale pe compatrioata sa Paula Badosa, locul 10 WTA şi favorită 7, scor 6-3, 6-3. Ea va juca în finală împotriva lui Anett Kontaveit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportiva din Estonia are un final de sezon incredibil și a ajuns în ultimul act după ce a învins-o în semifinale pe Maria Sakkari, 6-1, 3-6, 6-3.

Anett Kontaveit a ajuns la Turneul Campioanelor după victoria de la Transylvania Open

În urma victoriei de la Cluj Napoca, jucătoarea de 25 de ani a urcat pe locul opt WTA, cea mai bună clasare din carieră și a obținut ultimul bilet pentru Turneul Campioanelor care se va desfășura în Guadalajara, Mexic. Reuşita jucătoarei din Estonia a însemnat o mare dezamăgire pentru Ons Jabeur, cea care şi-a pierdut locul la turneul din Mexic în ultimul moment.

Tunisianca nu s-a supărat însă pe Anett Kontaveit. Mai mult, a avut o reacție amuzantă după ce a aflat că a ratat șansa de a participa la Turneul Campionilor. Ons Jabeur a postat pe contul de Twitter un mesaj de felicitare pentru Anett, alături de o fotografie amuzantă în care apare în timp ce o ‘strângea’ de gât pe estoniancă „Felicitări, Anett, chiar meriți acet loc”, „Între timp, în mintea mea”, a glumit Ons Jabeur.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și