Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat? „Este fostul meu soț”. Anunțul făcut de vedetă pentru italieni. „E o situație jenantă!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 noiembrie 2021, 10:59

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat? „Este fostul meu soț”. Anunțul făcut de vedetă pentru italieni. „E o situație jenantă!”

Mişcare spectaculoasă a Anamariei Prodan

Instagram

Chiar dacă au apărut zvonuri că Laurențiu Reghecampf nu ar fi depus încă actele de divorț, Anamaria vorbește la trecut despre cel cu care s-a căsătorit în urmă cu 13 ani. Aceasta asigură că a avut o contribuție decisivă la ascensiunea din cariera soțului și că a ajuns acum să fie pusă într-o „situație jenantă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, reacție după în presa din Italia: „Laurențiu Reghecampf m-a înșelat cu o femeie de 28 de ani”

Anamaria Prodan a lăsat de înțeles că ar fi divorțat deja de Laurențiu Reghecampf. „Este fostul meu soț„, este declarația cu care a dat peste cap informațiile apărute în ultima perioadă.

A fost o situație foarte complicată, mai ales că sunt și copii la mijloc. Copiii mei au peste 20 de ani, dar este o situație jenantă pentru că noi suntem celebri în România. Iar această rușine adusă asupra familiei de fostul meu soț a dus la această situație intolerabilă.

E greu de gestionat ceea ce se întâmplă. Mă sună tot felul de oameni din lumea fotbalului. Am muncit mult ca să-l fac cunoscut pe fostul meu soț. Nu îl cunoștea nimeni până când nu am apărut eu. M-a înșelat cu o femeie de 28 de ani și asta știu și copiii mei, au citit pe internet. Eu nu mi-am dorit ca informațiile astea să ajungă la ei„, a spus Anamaria Prodan pentru tuttomercatoweb.com.

Reghecampf a ajuns într-un moment pe care l-a mai trăit și în trecut. De prima soție a divorțat pentru a își uni destinele cu Anamaria Prodan. În momentul nunții, vedeta era însărcinată. Un copil așteaptă și femeia cu care ar fi acum într-o relație tehnicianul din Bănie. Corina Caciuc, cunoscută și sub numele de Corina Bilcon, va naște la jumătatea anului viitor.

Reclamă

Anamaria Prodan: „Laurențiu Reghecampf nu se mai întoarce. Știe că a fost fatală această greșeală”

Agentul de jucători a dezvăluit că, de-a lungul căsniciei, au fost mai multe escapade ale soțului ei. Anamaria Prodan a recunoscut că au fost mai multe domnișoare pe care le-a cunoscut soțul ei, în toți acești ani, dar că de fiecare dată l-a iertat. Întrebată dacă o va face și acum, impresarul a ținut să asigure că nu se pune problema ca Reghecampf să se întoarcă la ea.

(Reporter: L-ai iertat de atâtea ori, l-ai mai ierta și acum?) Eu l-am iertat de foarte multă vreme. Depinde din ce punct de vedere privești iertarea. (Reporter: Spuneai că de foarte multe ori s-a întors acasă. Se întoarce și acum?) Nu se întoarce niciodată pentru că știe că a fost fatală această greșeală„, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și