Închide meniul

„Voi păstra tricoul toată viața!” Enes Sali, în culmea fericirii după ce a scris istorie la echipa națională. Ce și-a propus „perla” lui Gică Hagi

Alexandru Ivan Publicat: 17 noiembrie 2021, 21:29

Reclamă
„Voi păstra tricoul toată viața! Enes Sali, în culmea fericirii după ce a scris istorie la echipa națională. Ce și-a propus „perla lui Gică Hagi

Enes Sali, după ce a intrat în istorie

Profimedia

Enes Sali a fost introdus de Mirel Rădoi în finalul meciului cu Liechtenstein, scor 2-0 pentru România, ultimul din grupa de preliminarii pentru CM 2022. La 15 ani și 264 de zile, jucătorul celor de la Farul a devenit cel mai tânăr internațional din istorie într-un meci oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Enes Sali: „O să păstrez tricoul toată viața!”

Am avut puține emoții, dar m-am simțit foarte fericit. Aveam doar gândul să intru și să dau cât mai mult din mine și să câștigăm. A fost o experiență foarte frumoasă, nu o voi uita toată viața mea, și cu fanii pe stadion.

Domnul Mirel Rădoi și coechipierii mei m-au felicitat primii după meci. Am primit mesaje de la prieteni, suporteri, familie.

A contat foarte mult familia, este cea mai importantă pentru mine. M-au susținut mereu, le mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru mine. Când sunt lângă mine, mă simt mai putenric. Voi păstra tricoul toată viața. Înseamnă mult pentru mine. „, a spus Enes Sali, pentru Farul TV.

Pe lângă recordul stabilit la națională, Enes Sali a scris istorie și în Liga 1. Puștiul de doar 15 ani este cel mai tânăr marcator din istoria campionatului românesc. Sali nu vrea să se oprească aici.

Reclamă

Trebuie să muncesc în continuare și să demonstrez. Sper să joc cât mai bine. Să am cât mai multe reușite, cât mai multe goluri. Cu echipa vreau să prindem un loc în play-off”, a încheiat Enes Sali.

Înainte să ajungă la academica lui Gică Hagi, Enes Sali a petrecut un an în celebra „La Masia”, centrul de juniori de la Barcelona. În prezent, puștiul de doar 15 ani este cotat la 200.000 de euro, potrivit transfermarkt.com

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi, fermecat de Enes Sali

Mirel Rădoi a fost fermecat de Enes Sali, ”perla” Farului Constanța. Fostul selecționer l-a debutat la echipa națională la doar 15 ani și a avut un mesaj pentru succesorul său pe banca României.

”Eu cred că mediul de la echipa la care este e unul potrivit. E un talent, dar nu putem spune în momentul de față dacă va ajunge la un nivel ridicat. Depinde și viitorul selecționer dacă va mai conta cu el, dar trebuie să-l țină sub lupă. Eu am luat multe informații.

E clar că la momentul acesta nu are valoarea pe care au avut-o Dobrin, Hagi, Balaci, Cârțu, dar este un jucător care la vârsta lui și-a pus amprenta asupra fotbalului românesc. Mediul perfect în are la club. Are cel mai bun fotbalist ca antrenor, poate învăța o mie de lucruri”, a transmis Mirel Rădoi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO Vezi toate știrile
Citește și