Închide meniul

„Voi păstra tricoul toată viața!” Enes Sali, în culmea fericirii după ce a scris istorie la echipa națională. Ce și-a propus „perla” lui Gică Hagi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 noiembrie 2021, 21:29

„Voi păstra tricoul toată viața! Enes Sali, în culmea fericirii după ce a scris istorie la echipa națională. Ce și-a propus „perla lui Gică Hagi

Enes Sali, după ce a intrat în istorie

Profimedia

Enes Sali a fost introdus de Mirel Rădoi în finalul meciului cu Liechtenstein, scor 2-0 pentru România, ultimul din grupa de preliminarii pentru CM 2022. La 15 ani și 264 de zile, jucătorul celor de la Farul a devenit cel mai tânăr internațional din istorie într-un meci oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Enes Sali: „O să păstrez tricoul toată viața!”

Am avut puține emoții, dar m-am simțit foarte fericit. Aveam doar gândul să intru și să dau cât mai mult din mine și să câștigăm. A fost o experiență foarte frumoasă, nu o voi uita toată viața mea, și cu fanii pe stadion.

Domnul Mirel Rădoi și coechipierii mei m-au felicitat primii după meci. Am primit mesaje de la prieteni, suporteri, familie.

A contat foarte mult familia, este cea mai importantă pentru mine. M-au susținut mereu, le mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru mine. Când sunt lângă mine, mă simt mai putenric. Voi păstra tricoul toată viața. Înseamnă mult pentru mine. „, a spus Enes Sali, pentru Farul TV.

Pe lângă recordul stabilit la națională, Enes Sali a scris istorie și în Liga 1. Puștiul de doar 15 ani este cel mai tânăr marcator din istoria campionatului românesc. Sali nu vrea să se oprească aici.

Reclamă

Trebuie să muncesc în continuare și să demonstrez. Sper să joc cât mai bine. Să am cât mai multe reușite, cât mai multe goluri. Cu echipa vreau să prindem un loc în play-off”, a încheiat Enes Sali.

Înainte să ajungă la academica lui Gică Hagi, Enes Sali a petrecut un an în celebra „La Masia”, centrul de juniori de la Barcelona. În prezent, puștiul de doar 15 ani este cotat la 200.000 de euro, potrivit transfermarkt.com

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

Mirel Rădoi, fermecat de Enes Sali

Mirel Rădoi a fost fermecat de Enes Sali, ”perla” Farului Constanța. Fostul selecționer l-a debutat la echipa națională la doar 15 ani și a avut un mesaj pentru succesorul său pe banca României.

”Eu cred că mediul de la echipa la care este e unul potrivit. E un talent, dar nu putem spune în momentul de față dacă va ajunge la un nivel ridicat. Depinde și viitorul selecționer dacă va mai conta cu el, dar trebuie să-l țină sub lupă. Eu am luat multe informații.

E clar că la momentul acesta nu are valoarea pe care au avut-o Dobrin, Hagi, Balaci, Cârțu, dar este un jucător care la vârsta lui și-a pus amprenta asupra fotbalului românesc. Mediul perfect în are la club. Are cel mai bun fotbalist ca antrenor, poate învăța o mie de lucruri”, a transmis Mirel Rădoi.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și