Închide meniul

„A fost şocată când a primit vestea”. Super-vedeta care şi-a înscenat moartea a primit sentinţa. Va sta ani de zile în închisoare

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 noiembrie 2021, 9:06

Reclamă
„A fost şocată când a primit vestea. Super-vedeta care şi-a înscenat moartea a primit sentinţa. Va sta ani de zile în închisoare

Hiannick Kamba a ajuns la închisoare

Eurosport

Cazul fotbalistului Hiannick Kamba a şocat o lume întreagă. Acesta şi-a înscenat propria moarte pentru a pune mâna pe o mare sumă de bani. Acum, judecătorii au dat decizia finală. Fostul fundaș de la Schalke 04 a fost condamnat la închisoare după ce mai mulți ani a stat ascuns pentru ca soția să poată încasa despăgubiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Super-vedeta care şi-a înscenat moartea a primit sentinţa

Hiannick Kamba a fost condamnat la 3 ani și 10 luni închisoare de către autoritățile din Germania. Totul s-a întâmplat după reapariția fulgerătoare a fostul fotbalist, deşi acesta fusese declarat decedat într-un accident de mașină în 2016. Kamba a fost descoperit lucrând într-o companie energetică, acolo unde era angajat din 2018.

Bărbatul de 35 de ani a decis să-și însceneze moartea pentru a putea primi cei 1,2 milioane de euro din asigurare. La acel moment, asigurarea de pe numele bărbatului a intrat în contul soției de 41 de ani. Actele pentru această despăgubire au fost încheiate în 2015, cu un an înainte de presupusul deces.

Va sta peste 3 ani de zile la închisoare

Suspiciunile au fost din ce în ce mai mari după ce s-a aflat că apropiații nu știau foarte multe detalii despre acest deces. Au aflat destul de târziu că bărbatul a decis să revină acasă, în Congo, și a decedat într-un accident rutier, Familia a făcut presiuni pentru ca firma de asigurări să le plătească 4 milioane de euro, însă fără succes. Asiguratorii au considerat că ar fi o sumă exagerat de mare.

Hiannick Kamba a reapărut în 2020. A trebuit să dea explicații ambasadei Congo în Germania. Fostul fotbalist a susținut în instanță că a fost răpit de străini în toată această perioadă. În același timp, Kamba nu vrea să mai audă de soția sa. În schimb, soția fostului fotbalist a adoptat aceeași poziție, tăcerea. În prima zi a procesului nu a vrut să scoată nicio vorbă, însă a trebuit să o facă avocatul.

Reclamă

„A fost șocată când a primit vestea morții soțului ei. Și a fost la fel de șocată când a apărut în viață ani mai târziu”, a spus avocatul soției lui Hiannick Kamba. Femeia ar putea ajunge, la rândul ei, în spatele gratiilor pentru că a încasat o sumă considerabilă de pe urma falsului deces.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 2-0. Luckassen şi Pop au marcat, iar oltenii lui Mititelu sunt lanterna clasamentului! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” Vezi toate știrile
Citește și