Închide meniul

„A fost şocată când a primit vestea”. Super-vedeta care şi-a înscenat moartea a primit sentinţa. Va sta ani de zile în închisoare

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 noiembrie 2021, 9:06

„A fost şocată când a primit vestea. Super-vedeta care şi-a înscenat moartea a primit sentinţa. Va sta ani de zile în închisoare

Hiannick Kamba a ajuns la închisoare

Eurosport

Cazul fotbalistului Hiannick Kamba a şocat o lume întreagă. Acesta şi-a înscenat propria moarte pentru a pune mâna pe o mare sumă de bani. Acum, judecătorii au dat decizia finală. Fostul fundaș de la Schalke 04 a fost condamnat la închisoare după ce mai mulți ani a stat ascuns pentru ca soția să poată încasa despăgubiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Super-vedeta care şi-a înscenat moartea a primit sentinţa

Hiannick Kamba a fost condamnat la 3 ani și 10 luni închisoare de către autoritățile din Germania. Totul s-a întâmplat după reapariția fulgerătoare a fostul fotbalist, deşi acesta fusese declarat decedat într-un accident de mașină în 2016. Kamba a fost descoperit lucrând într-o companie energetică, acolo unde era angajat din 2018.

Bărbatul de 35 de ani a decis să-și însceneze moartea pentru a putea primi cei 1,2 milioane de euro din asigurare. La acel moment, asigurarea de pe numele bărbatului a intrat în contul soției de 41 de ani. Actele pentru această despăgubire au fost încheiate în 2015, cu un an înainte de presupusul deces.

Va sta peste 3 ani de zile la închisoare

Suspiciunile au fost din ce în ce mai mari după ce s-a aflat că apropiații nu știau foarte multe detalii despre acest deces. Au aflat destul de târziu că bărbatul a decis să revină acasă, în Congo, și a decedat într-un accident rutier, Familia a făcut presiuni pentru ca firma de asigurări să le plătească 4 milioane de euro, însă fără succes. Asiguratorii au considerat că ar fi o sumă exagerat de mare.

Hiannick Kamba a reapărut în 2020. A trebuit să dea explicații ambasadei Congo în Germania. Fostul fotbalist a susținut în instanță că a fost răpit de străini în toată această perioadă. În același timp, Kamba nu vrea să mai audă de soția sa. În schimb, soția fostului fotbalist a adoptat aceeași poziție, tăcerea. În prima zi a procesului nu a vrut să scoată nicio vorbă, însă a trebuit să o facă avocatul.

Reclamă

„A fost șocată când a primit vestea morții soțului ei. Și a fost la fel de șocată când a apărut în viață ani mai târziu”, a spus avocatul soției lui Hiannick Kamba. Femeia ar putea ajunge, la rândul ei, în spatele gratiilor pentru că a încasat o sumă considerabilă de pe urma falsului deces.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și