Închide meniul

Chindia – Rapid 2-2 | „Mai aveam puţin şi vomitam pe teren!” Marco Dulca a atacat dur arbitrajul: „Nu este normal aşa ceva!”

Antena Sport Publicat: 19 noiembrie 2021, 22:55

Reclamă
Chindia – Rapid 2-2 | „Mai aveam puţin şi vomitam pe teren! Marco Dulca a atacat dur arbitrajul: „Nu este normal aşa ceva!

Marco Dulca a avut o primă reacţie după acuzaţiile Mihaelei Buzărnescu

Hepta

Marco Dulca a răbufnit după partida incredibilă de la Ploieşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu e normal, tot timpul suntem dezavantajați. Noi am tăcut. Când arbitrează în Champions League e perfect totul, când arbitrează în România, greșeli doar împotriva echipelor mai mici! Arbitrați corect! Al doilea gol, offside de un metru. Ce facem? Cu doi oameni în minus, tragem de noi tot meciul, alergăm, mai aveam un pic și vomitam pe teren, iar dintr-o greșeală de arbitraj noi pierdem trei puncte.

E foarte mare dezamăgirea. Am auzit acum în studio că Rapid n-a câștigat din cauza vremii, că a venit vremea rece și de aceea. Cum poți să vorbești așa ceva? De ce nu se vorbește de Chindia? Cu doi oameni în piept a ținut piept Rapidului. Cu FCSB, la fel, greșeli de arbitraj, tragem de noi, pierdem în ultima secundă„, a atacat Marco Dulca după Chindia – Rapid 2-2.

Chindia – Rapid 2-2. Meci halucinant la Ploieşti

Meci halucinant între Chindia şi Rapid. Echipa lui Emil Săndoi a marcat de două ori, deşi avea doi oameni în minus pe teren. Chindia a avut parte de o primă repriză de coşmar. Corbu şi Căpuşă au fost eliminaţi, iar meciul părea că se îndreaptă către o victorie facilă a giuleştenilor. Nebunia s-a declanşat în repriza a doua.

În minutul 53, Chindia a dat prima lovitură. Neguț a făcut o cursă uluitoare, din propria jumătate, a profitat de greșelile în lanț ale fundașilor Rapidului, și a înscris cu un șut la colțul scurt! Rapid a egalat prin Rareş Ilie în minutul 60, iar totul părea că intră pe făgaşul normal, în condiţiile în care echipa lui Mihai Iosif avea doi oameni în plus pe teren.

Reclamă

Peste numai 3 minute, Chindia marchează pentru a doua oară în inferioritate numerică. Popa a marcat al doilea gol al echipei sale la capătul unui contraatac fabulos. Echipa lui Săndoi a ratat victoria în finalul meciului, însă golul lui Marzouk a fost marcat dintr-o poziție de ofsaid.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și