Închide meniul

Chindia – Rapid 2-2 | „Mai aveam puţin şi vomitam pe teren!” Marco Dulca a atacat dur arbitrajul: „Nu este normal aşa ceva!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 noiembrie 2021, 22:55

Chindia – Rapid 2-2 | „Mai aveam puţin şi vomitam pe teren! Marco Dulca a atacat dur arbitrajul: „Nu este normal aşa ceva!

Marco Dulca a avut o primă reacţie după acuzaţiile Mihaelei Buzărnescu

Hepta

Marco Dulca a răbufnit după partida incredibilă de la Ploieşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu e normal, tot timpul suntem dezavantajați. Noi am tăcut. Când arbitrează în Champions League e perfect totul, când arbitrează în România, greșeli doar împotriva echipelor mai mici! Arbitrați corect! Al doilea gol, offside de un metru. Ce facem? Cu doi oameni în minus, tragem de noi tot meciul, alergăm, mai aveam un pic și vomitam pe teren, iar dintr-o greșeală de arbitraj noi pierdem trei puncte.

E foarte mare dezamăgirea. Am auzit acum în studio că Rapid n-a câștigat din cauza vremii, că a venit vremea rece și de aceea. Cum poți să vorbești așa ceva? De ce nu se vorbește de Chindia? Cu doi oameni în piept a ținut piept Rapidului. Cu FCSB, la fel, greșeli de arbitraj, tragem de noi, pierdem în ultima secundă„, a atacat Marco Dulca după Chindia – Rapid 2-2.

Chindia – Rapid 2-2. Meci halucinant la Ploieşti

Meci halucinant între Chindia şi Rapid. Echipa lui Emil Săndoi a marcat de două ori, deşi avea doi oameni în minus pe teren. Chindia a avut parte de o primă repriză de coşmar. Corbu şi Căpuşă au fost eliminaţi, iar meciul părea că se îndreaptă către o victorie facilă a giuleştenilor. Nebunia s-a declanşat în repriza a doua.

În minutul 53, Chindia a dat prima lovitură. Neguț a făcut o cursă uluitoare, din propria jumătate, a profitat de greșelile în lanț ale fundașilor Rapidului, și a înscris cu un șut la colțul scurt! Rapid a egalat prin Rareş Ilie în minutul 60, iar totul părea că intră pe făgaşul normal, în condiţiile în care echipa lui Mihai Iosif avea doi oameni în plus pe teren.

Reclamă

Peste numai 3 minute, Chindia marchează pentru a doua oară în inferioritate numerică. Popa a marcat al doilea gol al echipei sale la capătul unui contraatac fabulos. Echipa lui Săndoi a ratat victoria în finalul meciului, însă golul lui Marzouk a fost marcat dintr-o poziție de ofsaid.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și