Închide meniul

Manchester United vrea să-i dea lovitura decisivă Barcelonei. Insistă pentru un jucător cu o cotă de 50 de milione de euro. „Diavolii” îl pot lua gratis!

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 noiembrie 2021, 10:33

Reclamă
Manchester United vrea să-i dea lovitura decisivă Barcelonei. Insistă pentru un jucător cu o cotă de 50 de milione de euro. „Diavolii îl pot lua gratis!

Ousmane Dembele poate ajunge la Manchester United

Profimediaimages

Francezul de 24 de ani este în ultimul an de contract și, peste numai 40 de zile, poate semna cu orice club. Nu ia în calcul să își prelungească înțelegerea cu gruparea de pe Camp Nou. Este o nouă lovitură pe care o poate încasa Barcelona, la numai câteva luni după ce l-a pierdut pe Lionel Messi. Fostul căpitan a semnat cu PSG fără a intra vreun ban în conturile catalanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United forțează pentru aducerea lui Ousmane Dembele

Potrivit jurnaliștilor de la mundodeportivo.com, „diavolii” au intensificat, în ultimele zile, discuțiile pentru aducerea jucătorului care valorează 50 de milioane de euro. Se poartă ultimele negocieri cu agentul lui Dembele.

Extrema Barcelonei a tot avut probleme cu accidentările și este hotărât să își încerce norocul în Premier League. În urmă cu un an, United a încercat să îl aducă sub formă de împrumut pe Dembele, dar catalanii au pus o condiție. Erau dispuși să îl lase să plece numai dacă internaționaul francez semna prelungirea contractului. Nu s-a ajuns la un numitor comun!

Xavi și președintele Juan Laporta fac eforturi disperate pentru a-l convinge pe Ousmane să continue în La Liga. Din cauza problemelor medicale, Dembele nu a jucat niciun meci în această ediție din campionatul Spaniei.

Ousmane Dembele s-a accidentat din nou

Jucătorul de 24 de ani s-a „rupt” chiar după ce a revenit pe teren. La începutul lunii, Dembele a intrat în minutul 65 al disputei Dinamo Kiev – Barcelona, scor 0-1, din UEFA Champions League. Din păcate pentru el, a suferit o nouă accidentare.

Reclamă

Conducătorii clubului au anunțat că Dembele a acuzat probleme la coapsa piciorului drept, fără a putea spune cât de grave sunt. Data la care Ousmane va reveni este incertă.

Dembele a fost chiar primul jucător amendat de Xavi după ce a devenit antrenorul Barcelonei. Chemat la ora 8:30 pentru a se recupera, campionul mondial 2018 s-a prezentat cu trei minute întârziere la complexul sportiv Joan Gamper. Va fi bun de plată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și