Închide meniul

Manchester United vrea să-i dea lovitura decisivă Barcelonei. Insistă pentru un jucător cu o cotă de 50 de milione de euro. „Diavolii” îl pot lua gratis!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 noiembrie 2021, 10:33

Manchester United vrea să-i dea lovitura decisivă Barcelonei. Insistă pentru un jucător cu o cotă de 50 de milione de euro. „Diavolii îl pot lua gratis!

Ousmane Dembele poate ajunge la Manchester United

Profimediaimages

Francezul de 24 de ani este în ultimul an de contract și, peste numai 40 de zile, poate semna cu orice club. Nu ia în calcul să își prelungească înțelegerea cu gruparea de pe Camp Nou. Este o nouă lovitură pe care o poate încasa Barcelona, la numai câteva luni după ce l-a pierdut pe Lionel Messi. Fostul căpitan a semnat cu PSG fără a intra vreun ban în conturile catalanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United forțează pentru aducerea lui Ousmane Dembele

Potrivit jurnaliștilor de la mundodeportivo.com, „diavolii” au intensificat, în ultimele zile, discuțiile pentru aducerea jucătorului care valorează 50 de milioane de euro. Se poartă ultimele negocieri cu agentul lui Dembele.

Extrema Barcelonei a tot avut probleme cu accidentările și este hotărât să își încerce norocul în Premier League. În urmă cu un an, United a încercat să îl aducă sub formă de împrumut pe Dembele, dar catalanii au pus o condiție. Erau dispuși să îl lase să plece numai dacă internaționaul francez semna prelungirea contractului. Nu s-a ajuns la un numitor comun!

Xavi și președintele Juan Laporta fac eforturi disperate pentru a-l convinge pe Ousmane să continue în La Liga. Din cauza problemelor medicale, Dembele nu a jucat niciun meci în această ediție din campionatul Spaniei.

Citește și:

Ousmane Dembele s-a accidentat din nou

Jucătorul de 24 de ani s-a „rupt” chiar după ce a revenit pe teren. La începutul lunii, Dembele a intrat în minutul 65 al disputei Dinamo Kiev – Barcelona, scor 0-1, din UEFA Champions League. Din păcate pentru el, a suferit o nouă accidentare.

Reclamă

Conducătorii clubului au anunțat că Dembele a acuzat probleme la coapsa piciorului drept, fără a putea spune cât de grave sunt. Data la care Ousmane va reveni este incertă.

Dembele a fost chiar primul jucător amendat de Xavi după ce a devenit antrenorul Barcelonei. Chemat la ora 8:30 pentru a se recupera, campionul mondial 2018 s-a prezentat cu trei minute întârziere la complexul sportiv Joan Gamper. Va fi bun de plată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ousmane Dembele, pe picior de plecare de la Barcelona
  • Manchester United insistă pentru jucătorul francez

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și