Închide meniul

Un fost campion cu FCSB îi plânge de milă lui Edi Iordănescu. „Contractul este facultativ. Am trăit și eu asta”. Ce a spus despre „secundul” Toni Petrea

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 noiembrie 2021, 15:17

Reclamă
Un fost campion cu FCSB îi plânge de milă lui Edi Iordănescu. „Contractul este facultativ. Am trăit și eu asta. Ce a spus despre „secundul Toni Petrea

Alex Bourceanu a înțeles gestul făcut de Edi Iordănescu

SportPictures / Sport Pictures via Hepta

Jucătorul care contribuia, în 2015, la câștigarea unei triple istorice cu echipa lui Gigi Becali (titlu, Cupa României, Cupa Ligii) anunță că și el a avut probleme din cauza înțelegerilor pe care le-a semnat. A ținut totuși să îl laude pe Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Bourceanu: „Edi Iordănescu este un antrenor foarte bun!”

Ce pot spune despre contractul pe care Edi l-a avut cu FCSB? Ambele părți l-au semnat, l-au agreat. Dar în România contractul este facultativ. Asta am trăit-o și eu ca jucător. Mi-e foarte greu să comentez, îmi pare rău pentru FCSB pentru că Edi e un antrenor bun, care vine cu lucruri care în România se lucrează la prea puține echipe„, a declarat Alex Bourceanu pentru digisport.ro.

Fostul internațional român crede că Toni Petrea poate să îi îndeplinească visul lui Gigi Becali și să o facă pe FCSB campioană după o pauză de șapte ani.

Lumea se raportează doar la rezultatele pe care le-am avut noi acum 9 ani și e perceput doar ca un secundul lui Reghecampf. Dar a avut un sezon precedent foarte bun și, până cu 2-3 etape înainte de final, până la acel gol al CFR-ului, când mingea a sărit din gazon, a fost foarte aproape de titlu. În timpul sezonului regulat, FCSB a arătat că e cea mai bună echipă din campionat„, a mai spus fostul mijlocaș al roș-albaștrilor.

FCSB a încheiat turul sezonului regulat la opt puncte în spatele lui CFR Cluj. A cedat numai două puncte în ultimele opt etape.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și