Închide meniul

Alexander Zverev – Daniil Medvedev, marea finală de la Turneul Campionilor. Neamțul, victorie uriașă cu Novak Djokovic în semifinale

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2021, 1:13

Alexander Zverev – Daniil Medvedev, marea finală de la Turneul Campionilor. Neamțul, victorie uriașă cu Novak Djokovic în semifinale

Alexander Zverev va juca finala Turneului Campionilor cu Daniile Medvedev

Profimedia

Novak Djokovic era mare favorit cu Zverev, însă neamțul a avut o evoluție entuziasmantă. Zverev, 24 de ani, s-a impus cu 7-6 (4), 4-6, 6-3, după un meci de două ore şi 28 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El este pentru a doua oară în finala sezonului, în cinci prezenţe, după ediţia din 2018, de la Londra, când a fost învins de Djokovici (34 de ani acum), scor 6-4, 6-3.

În finală programată duminică, de la ora 18.00, germanul va evolua cu rusul Daniil Medvedev, locul 2 ATP, în vârstă de 25 de ani, deţinătorul trofeului. Scorul întâlnirilor directe de este de 6-5, în favoarea rusului.

Daniil Medvedev l-a învins pe Zverev în Grupa Roşie a actualei ediţii a Turneului Campionilor, scor 6-3, 6-7 (3), 7-6 (6).

Alexander Zverev – Daniil Medvedev, finala de la Turneul Campionilor

Daniil Medvedev, locul 2 ATP, l-a învins, în semifinale, cu scorul de 6-4, 6-2, pe norvegianul Casper Rudd, locul 8 ATP, după un meci care a durat o oră şi 20 de minute.

Reclamă

Medvedev merge în finală cu a noua victorie la rând obţinută la finala sezonului, patru, maximum, la actuala ediţie. Medvedev este deținătorul trofeului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 1-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și