Închide meniul

Alexander Zverev – Daniil Medvedev, marea finală de la Turneul Campionilor. Neamțul, victorie uriașă cu Novak Djokovic în semifinale

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2021, 1:13

Alexander Zverev – Daniil Medvedev, marea finală de la Turneul Campionilor. Neamțul, victorie uriașă cu Novak Djokovic în semifinale

Alexander Zverev va juca finala Turneului Campionilor cu Daniile Medvedev

Profimedia

Novak Djokovic era mare favorit cu Zverev, însă neamțul a avut o evoluție entuziasmantă. Zverev, 24 de ani, s-a impus cu 7-6 (4), 4-6, 6-3, după un meci de două ore şi 28 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El este pentru a doua oară în finala sezonului, în cinci prezenţe, după ediţia din 2018, de la Londra, când a fost învins de Djokovici (34 de ani acum), scor 6-4, 6-3.

În finală programată duminică, de la ora 18.00, germanul va evolua cu rusul Daniil Medvedev, locul 2 ATP, în vârstă de 25 de ani, deţinătorul trofeului. Scorul întâlnirilor directe de este de 6-5, în favoarea rusului.

Daniil Medvedev l-a învins pe Zverev în Grupa Roşie a actualei ediţii a Turneului Campionilor, scor 6-3, 6-7 (3), 7-6 (6).

Citește și:

Alexander Zverev – Daniil Medvedev, finala de la Turneul Campionilor

Daniil Medvedev, locul 2 ATP, l-a învins, în semifinale, cu scorul de 6-4, 6-2, pe norvegianul Casper Rudd, locul 8 ATP, după un meci care a durat o oră şi 20 de minute.

Reclamă

Medvedev merge în finală cu a noua victorie la rând obţinută la finala sezonului, patru, maximum, la actuala ediţie. Medvedev este deținătorul trofeului.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) Vezi toate știrile
Citește și