Închide meniul
UPDATE

OFICIAL | Ole Gunnar Solskjaer a fost demis de la Manchester United! „Îți mulțumim pentru tot”. Cine este favorit să preia gruparea de pe Old Trafford

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 noiembrie 2021, 13:30

Reclamă
OFICIAL | Ole Gunnar Solskjaer a fost demis de la Manchester United! „Îți mulțumim pentru tot. Cine este favorit să preia gruparea de pe Old Trafford

Ole Gunnar Solskjaer a refuzat să-și dea demisia

Profimediaimages

Update:  Este oficial! Manchester United a rămas fără antrenor! Ole Gunnar Solskjaer a fost demis. „Mulțumim pentru tot, Ole„, se anunțul făcut de club!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fletcher și Carrick vor asigura interimatul până când se va ajunge un acord cu un antrenor de top. Zinedine Zidane este mare favorit să devină managerul lui United!

știrea inițială…

Antrenorul norvegian nu a acceptat să își „rupă” contractul, spre surprinderea patronului. Înțelegerea pe care a semnat-o în luna iulie este valabilă pentru trei ani. Potrivit thesun.co.uk, Solskjaer va primi 7.5 milioane de lire sterline dacă va fi dat afară.

Reclamă
Reclamă

Ole Gunnar Solskjaer, ultimele ore la Manchester United

Șefii lui Manchester United nu mai au răbdare și se pare că despărțirea va avea loc în cel mai scurt timp. Zinedine Zidane este favorit să devină noul antrenor de pe Old Trafford. În cazul în care nu se ajunge la un acord cu legenda lui Real Madrid, printre variante mai sunt Brendan Rodgers, Erik ten Hag și Mauricio Pochettino.

Ole Gunnar Solskjaer susține că poate salva sezonul lui United, dar a recunoscut că echipa lui este într-o situație critică.

Întotdeauna am încredere în mine. Da, cred că putem să redresăm situația. Simt dezamăgirea fanilor. Și eu sufăr la fel ca ei. Ne e rușine de noi pentru felul în care am pierdut. Știm că suntem într-o perioadă foarte proastă și într-o situație dificlă, dar acesta este fotbalul. Trebuie să ne cerem scuze.

Reclamă

Lucrez pentru clubul Manchester United, fac asta de 18 ani. Avem o comunicare bună. Dacă clubul s-a gândit să ia o decizie, atunci asta este între mine și club. Rezultatele nu sunt suficient de bune, știm asta. Am avut 30 de meciuri fără înfrângere în deplasare și acum am pierdut două la rând. Am primit patru goluri în ambele meciuri, așa că, desigur, ceva nu este în regulă”, a spus Ole Gunnar Solskjaer după Watford – Manchester United 4-1.

David De Gea a aruncat cuvinte dure după o nouă umilință suferită de echipa lui. I-a anunțat pe fani că jucătorii sunt de blamat și nu antrenorul.

Este un coșmar care vine după alt coșmar. Este rușinos să o vezi pe Manchester United jucând așa. Nu este acceptabil! Este ușor să îl critici pe manager și staff-ul, dar uneori este vine jucătorilor. Trebuie să arătăm mai mult de atât„, a spus portarul spaniol.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO ACUM în AntenaPLAY! Românca luptă la WTT China Smash

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat
Citește și