Închide meniul

Ole Gunnar Solskjaer, în lacrimi după Watford – Manchester United 4-1! Ce a spus despre demitere. „Ne e rușine de noi!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 noiembrie 2021, 20:37

Ole Gunnar Solskjaer, în lacrimi după Watford – Manchester United 4-1! Ce a spus despre demitere. „Ne e rușine de noi!

Ole Gunnar Solskjaer, în lacrimi după Watford - Manchester United 4-1

Profimedia

Manchester United e în criză. Echipa lui Solskjaer și a lui Ronaldo a fost umilită pe terenul lui Watford, formație care se zbate în zona retrogradării. United a încasat patru goluri în deplasare pentru a doua oară în ultimele trei etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Watford – Manchester United 4-1 | Ole Gunnar Solskjaer: „Ne e rușine de noi!”

Antrenorul norvegian susține că poate salva sezonul lui United, dar a recunoscut că echipa lui este într-o situație critică. Cât despre demitere, Solskjaer este la dispoziția oricărei decizii a clubului.

„Întotdeauna am încredere în mine. Da, cred că putem să redresăm situația. Simt dezamăgirea fanilor. Și eu sufăr la fel ca ei. Ne e rușine de noi pentru felul în care am pierdut. Știm că suntem într-o perioadă foarte proastă și într-o situație dificlă, dar acesta este fotbalul. Trebuie să ne cerem scuze.

Lucrez pentru clubul Manchester United, fac asta de 18 ani. Avem o comunicare bună. Dacă clubul s-a gândit să ia o decizie, atunci asta este între mine și club.

Rezultatele nu sunt suficient de bune, știm asta. Am avut 30 de meciuri fără înfrângere în deplasare și acum am pierdut două la rând. Am primit patru goluri în ambele meciuri, așa că, desigur, ceva nu este în regulă”, a spus Ole Gunnar Solskjaer, pentru Sky Sports.

Reclamă

Ole Gunnar Solskjaer, în lacrimi

La finalul meciului, Solskjaer a părăsit terenul în lacrimi. Norvegianul a mers la fanii lui United și i-a salutat emoționat, gest pe care presa britanică la interpretat ca pe unul de adio.

Manchester United a ajuns la patru înfrângeri în ultimele cinci etape din Premier League. „Diavolii” au căzut tocmai pe locul 7, la 12 puncte de liderul Chelsea și la șase lungimi de locurile de UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și