Închide meniul

Kylian Mbappe îi face pe fanii lui PSG să viseze. „Sunt fericit aici”. Ce a declarat cel mai scump jucător din lume după victoria cu Nantes

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 noiembrie 2021, 12:12

Reclamă
Kylian Mbappe îi face pe fanii lui PSG să viseze. „Sunt fericit aici. Ce a declarat cel mai scump jucător din lume după victoria cu Nantes

Kylian Mbappe ar putea ajunge la Liverpool

Hepta

Argentinianul a înscris primul său gol în campionatul Franței și s-a bucurat la maximum alături de Mbappe. La finalul partidei, Kylian a avut o reacție care le dă speranțe fanilor că ar putea rămâne și din vară la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a anunțat că este fericit la Paris

Până acum, Mbappe nici nu a vrut să audă de o prelungire a contractului. A refuzat toate propunerile șeicului Nasser Al-Khelaifi și a recunoscut că visul său este să joace pentru Real Madrid. În iarnă, conducătorii clubului din capitala Franței au refuzat o ofertă de 220 de milioane de euro primită de la „galactici”.

Mbappe a fost furios că nu a fost lăsat să plece și a criticat modul în care s-au purtat discuțiile între cele două cluburi. Pare să fi revenit la sentimente mai bune acum.

Mă simt bine, sunt fericit aici. Joc împotriva unor echipe cu care sunt învățat. Asta mă ajută și sper că o pot ține tot așa.

Am fi putut înscrie mai multe goluri în prima repriză. Ne-am creat multe ocazii și asta ne mulțumește. Ne încurajează să continuăm și să sperăm că va fi din ce în ce mai bine. Suntem încântați și ne pregătim în cel mai bun mod pentru meciul de miercuri„, declarat Mbappe pentru site-ul clubului.

Reclamă

PSG este lider detașat în Ligue 1. După primele 14 etape are 37 de puncte, cu 12 mai mult decât urmăritoarea Rennes. Pentru parizieni urmează un meci de „foc” în UEFA Champions League. Au deplasare pe terenul lui Manchester City și sunt obligați să câștige pentru a putea urca pe primul loc în grupa A.

Mbappe va putea semna cu orice echipă la începutul lunii ianuarie. Starul de 22 de ani are o cotă de piață de 160 de milioane de euro, potrivit Transferamarkt.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și