Închide meniul

Kylian Mbappe îi face pe fanii lui PSG să viseze. „Sunt fericit aici”. Ce a declarat cel mai scump jucător din lume după victoria cu Nantes

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 noiembrie 2021, 12:12

Kylian Mbappe îi face pe fanii lui PSG să viseze. „Sunt fericit aici. Ce a declarat cel mai scump jucător din lume după victoria cu Nantes

Kylian Mbappe ar putea ajunge la Liverpool

Hepta

Argentinianul a înscris primul său gol în campionatul Franței și s-a bucurat la maximum alături de Mbappe. La finalul partidei, Kylian a avut o reacție care le dă speranțe fanilor că ar putea rămâne și din vară la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a anunțat că este fericit la Paris

Până acum, Mbappe nici nu a vrut să audă de o prelungire a contractului. A refuzat toate propunerile șeicului Nasser Al-Khelaifi și a recunoscut că visul său este să joace pentru Real Madrid. În iarnă, conducătorii clubului din capitala Franței au refuzat o ofertă de 220 de milioane de euro primită de la „galactici”.

Mbappe a fost furios că nu a fost lăsat să plece și a criticat modul în care s-au purtat discuțiile între cele două cluburi. Pare să fi revenit la sentimente mai bune acum.

Mă simt bine, sunt fericit aici. Joc împotriva unor echipe cu care sunt învățat. Asta mă ajută și sper că o pot ține tot așa.

Am fi putut înscrie mai multe goluri în prima repriză. Ne-am creat multe ocazii și asta ne mulțumește. Ne încurajează să continuăm și să sperăm că va fi din ce în ce mai bine. Suntem încântați și ne pregătim în cel mai bun mod pentru meciul de miercuri„, declarat Mbappe pentru site-ul clubului.

Reclamă
Citește și:

PSG este lider detașat în Ligue 1. După primele 14 etape are 37 de puncte, cu 12 mai mult decât urmăritoarea Rennes. Pentru parizieni urmează un meci de „foc” în UEFA Champions League. Au deplasare pe terenul lui Manchester City și sunt obligați să câștige pentru a putea urca pe primul loc în grupa A.

Mbappe va putea semna cu orice echipă la începutul lunii ianuarie. Starul de 22 de ani are o cotă de piață de 160 de milioane de euro, potrivit Transferamarkt.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și